Liste med nyheder

Næstved - Nyheder - Liste med nyheder

Vi holder lukket 1. maj

Vagttelefon ved akutte driftsforstyrrelser er: 58 36 25 00.

Læs mere
Vandets dag 2024
22. marts er af FN udpeget som vandets dag. Men hvor vigtig er vand egentligt? 
Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 1 2024
Årets første nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Velkommen på det nye envafors.dk
Vi har i dag lanceret vores nye, fælles hjemmeside for hele Envafors på domænet envafors.dk, der er vores nye ansigt udadtil.
Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 4 2023
Årets sidste nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Ændrede åbningstider for kundecenteret i Næstved

Åbningstiderne for kundehenvendelser hos Envafors på Ærøvej 2 i Næstved ændres fra 1. december 2023. Fremover vil der ikke være faste dage med fysisk betjening i kundecenteret.

Læs mere
Hvad har gebisser, patronhylstre, underbukser, kondomer, mobiltelefoner og tamponer til fælles?
Svaret er, at ingen af delene hører til i toilettet. D. 19. november markerer vi FN-mærkedagen, Verdens Toiletdag. 
Læs mere
Vi skifter afregningsperiode
For at harmonisere aconto-afregningsperioderne i Envafors skifter vi for vores forbrugere i Næstved til samme afregningsmodel, som Envafors også afregninger efter i Slagelse.
Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 3 2023
I årets tredje nyhedsbrev kan du information om, hvordan du kan modtage lækagealarmer fra os, hvis vi mistænker, at du har en utæthed på dine vandinstallationer.
Læs mere
Envafors fylder 1 år
Flere års drøftelser og forhandlinger kulminerede i maj 2022, da Envafors A/S – et fælles serviceselskab skabt i samarbejdet mellem NK-Forsyning og SK Forsyning – blev til. Et år er gået, og i anledningen af at Envafors 25. maj kunne fejre sit 1-års fødselsdag, er det nu tid til at give en foreløbig status for koncernens første år.
Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 4 2022
I denne udgave af vores nyhedsbrev har designet fået en stor makeover, så det er skiftet til Envaforsdesign. Det er det, fordi vi jo i maj måned indgik et samarbejde med SK Forsyning, hvilket betyder, at det fremover er Envafors, I vil møde os som.
Læs mere
NK-Forsyning har fået ny bestyrelse

NK-Forsyning har på sin ordinære generalforsamling, som fandt sted 5. maj 2022, fået en ny bestyrelse for den kommende fireårige periode.

Læs mere
Sig velkommen til Envafors
Den 25. maj var en stor dag for os, fordi vi for første gang sagde goddag til vores nye fælles serviceselskab – Envafors. Samtidigt betyder det, at NK-Forsyning og SK Forsyning træder lidt i baggrunden.
Læs mere
Pressemeddelelse om kommende samarbejde med SK Forsyning
SK og NK-Forsyning stifter et nyt, fælles serviceselskab den 25. maj 2022. Alle nuværende ansatte i NK- og SK-koncernerne ansættes i det nye selskab. Selskabet skal servicere de to koncerner og vil beskæftige omkring 200 medarbejdere.
Læs mere


Ældre nyheder >