Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
SK-Logo-2021

Vand


Vi producerer og leverer vand til dig. Faktisk leverer vi vand til ca. 22.000 husstande i Slagelse Kommune. De resterende ca. 8.000 husstande forsynes fra et af de private vandværker.

vand-loeber-vandhane
Du er her:

Vores vand er godt

Grundvandet i Slagelse Kommune er af høj kvalitet. Men før du kan åbne for hanen derhjemme og drikke et glas vand, skal vandet en tur gennem vores vandværker.


Samfundsansvar og bæredygtighed er grundlæggende elementer i vores virksomhed. Både i virksomhedskulturen i koncernstrategi. Vi leverer rent og dejligt drikkevand, vi renser spildevand og arbejder for at sikre fremtidens stabile og rene vandforsyning. 


Selv om der er meget vand i grundvandsreserverne, skal vi allesammen gøre en indsats for at passe på vores vand – altså undlade at bruge alt for meget af det, så der også er nok rent drikkevand til de kommende generationer. Men det er ikke så svært at spare på vandet. Her på siden finder du gode råd til, hvordan du og din familie kan spare på vandet.

Aflangt billede Overskrift
Gode spareråd
Aflangt billede tekst
Det behøver ikke at være så svært at spare på vandforbruget. Klik på billedet og se gode enkle råd som kan være med til at reducere din vandregning og skåne miljøet.
Aflangtbillede_og_Link
Gode spareråd
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen