Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >
StillingBillede:
Stilling-el
StillingNavn:

Elektriker/Forsyningsoperatør

Ansaøgningsfrist: 29. januar 2018
StillingKortBeskrivelse:
I SK Forsyning har vi rygende travlt, og vi søger elektriker/forsyningsoperatør til energiafdelingen på Nordvej 11, 4200 Slagelse pr. 15. februar 2018 eller snarest muligt derefter.
Stilling fuld beskrivelse:

Du bliver en del af en multiforsyningsvirksomhed, hvor vi håndterer el, gas, vand, varme, spildevand og gadebelysning. Vi er i stadig udvikling, og mulighederne er store. Du vil blive udfordret, og dit arbejde bliver spændende, men også krævende. Vi har gode forhold for medarbejderne, og hvis du er den rette til stillingen, vil du opleve, at dit job giver dig udvikling og frie rammer under ansvar. Løn og pension er i helhold til relevant overenskomst. Vi flytter i nybygget domicil i Slagelse i starten af 2019.


Vi har brug for en person, der er god til at samarbejde i team og klarer de travle perioder med et smil, ligesom vi naturligvis forventer, at du er klar til at lære nyt og er helt vild for at deltage på relevante kurser. Vi går ud fra, at du er ansvarsbevidst, stabil, robust og har lyst til afvekslende opgaver, og vi håber, at du vil indgå i en eventuel vagtordning. Vi arbejder efter LEAN, så det vil være en fordel, hvis er vant til det eller er indstillet på at lære.


Herudover har du:

 • har grundlæggende kendskab til IT (Word, Excel osv.)
 • har kørekort til minimum kategori B
 • ren straffeattest

Arbejdet omfatter bl.a.:

 • drift og vedligehold af vejbelysning/trafikanlæg
 • drift og vedligehold af 10/0,4 kV-anlæg
 • nyanlæg af 10/0,4 kV anlæg samt vejbelysning/trafikanlæg
 • øvrige forefaldende arbejdsopgaver

Vil du vide mere om jobbet?

Så skynd dig at ringe til energichef Carsten Lunde på tlf. 24 24 39 93 eller til el-driftsleder Henrik Adelsten på tlf. 24 43 71 13.

Ansøgningsfrist: Mandag den 29. januar 2018.

Du skal sende din ansøgning og CV elektronisk til: energi@skforsyning.dk  

Husk at skrive: Elektriker – Energiafdelingen i emnefeltet


Om os
SK Forsyning ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger. Ved alle ansættelser i SK Forsyning skal foreligge straffeattest.

SK Forsyning blev dannet i 2008 via en fusion af de tidligere Slagelse og Korsør forsyninger. SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand-, og fjernvarmeforsyning, håndterer spildevand samt gadelys i Slagelse Kommune. SK Forsyning beskæftiger ca. 150 medarbejdere og omsætter og omsætter netto årligt for ca. kr. 500 mio. Få mere information på www.skforsyning.dk

Ansøgningsformular:

StillingBillede:
Kvinde kontor computer
StillingNavn:

Teknisk Designer til Anlægsafdelingen

Ansaøgningsfrist: 30. november 2017
StillingKortBeskrivelse:
Med planlagte, massive investeringer på over 300 mio., kr. skal vi bruge dygtige fagkompetencer til projektering, som kan tilføre ny viden til vores virksomhed.
Stilling fuld beskrivelse:

Vi har behov for er en medarbejder, som har lyst og mod på at deltage i udviklingen af afdelingen fra en bygherrefunktion til en projekterende funktion. Vi er allerede godt i gang, men vi har travlt,  så vi skal bruge en medarbejder mere.


Om dig:

 • Du er erfaren Microstation-bruger og kan selvstændigt håndtere og planlægge udarbejdelse af tegningsmateriale med projektlederne
 • Du har erfaring med anlægsprojekter som spildevand, varme og vand
 • Du kan strukturere og styre håndteringen af tegninger og arkivering sikkert og omhyggeligt
 • Du har lyst til at være den faglige sparringspartner for vores 5 øvrige tekniske designere, og være med til at opbygge procedurer og      standard skabeloner
 • Hvis du har kompetencer inden for AutoCAD eller G-Tech eller andre relevante programmer, er det en fordel
 • Du er smilende og serviceminded og kan prioritere opgaverne i en til tider hektisk hverdag

Vi tilbyder:

 • et spændende og udfordrende job i en moderne forsyningsvirksomhed i stadig udvikling
 • et udviklende, selvstændigt og afvekslende job
 • en arbejdsplads, hvor godt humør præger hverdagen
 • uformelle og frie rammer
 • attraktive løn- og pensionsforhold i henhold til relevant overenskomst

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Anlægschef Torben Kofoed på tlf.: 2027 3442.


Søg jobbet

Send din ansøgning og CV via linket nedenfor, så vi har den senest den 30. november 2017. Husk at skrive ”Teknisk Designer” i emnefeltet.

Tiltrædelse efter aftale.


SK Forsyning

SK Forsyning ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger. Ved alle ansættelser i SK Forsyning skal foreligge straffeattest.

SK Forsyning blev dannet i 2008 via en fusion af de tidligere Slagelse og Korsør forsyninger. SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand-, og fjernvarmeforsyning, håndterer spildevand samt gadelys i Slagelse Kommune. SK Forsyning beskæftiger ca. 140 medarbejdere og omsætter og omsætter netto årligt for ca. kr. 500 mio.

Ansøgningsformular:

Quick links
Download Nyhedsarkiv FAQ
SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Til toppen