Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
SK-Logo-2021

Er der vand i kælderen?

Områdebillede:
Om vand i kælderen?
Områdebillede Tekst til detaljevisning:

I de seneste år har vi gjort utroligt meget for at undgå problemer ved skybrud eller kraftige regnskyl. Vi har øget kapaciteten på renseanlæggene og lavet flere og større regnvandsbassiner Det er det, vi kalder klimasikring.


Imidlertid så kan man ikke helt undgå, at kloakkerne visse steder bliver så fyldte, at fortyndet spildevand stiger op i kældre eller på terræn, når dæksler løftes af trykket i kloakledningerne.
 

Kontakt dit forsikringsselskab!

Hvis du har fået vand i kælderen fra afløbet, skal du først og fremmest kontakte dit forsikringsselskab. De håndterer det, der skal ske efter skaden. Alt efter omfanget af skaden, kan de hjælpe med at låne dig for eksempel pumper eller affugtere og hjælpe med selve rengøringen efterfølgende. Det er forsikringsselskabet, der går videre til os, hvis der er behov for det.
 

Risiko for oversvømmelse
Med de stigende nedbørsmængder vi oplever i disse år, kan man nok aldrig helt undgå oversvømmelser. Vi har øget kloaknettets kapacitet sådan at den kan tage, det kan kalder en 10-års regn, og det er som regel nok til at klare vandmasserne. Skulle vi kunne klare alle skybrud og kraftige regnskyl, så skulle kloakkerne være meget mere rummelige, end de er i dag. Og det er uforholdsmæssigt dyrt. Sådan som kloaksystemet ser ud i dag, så kan vi håndtere selv meget store vandmængder.
 

Hent folderen om vand i kælderen her

Områdebillede tekst:
Er der vand i kælderen?
Hent en anden nyhed:
Aflangt billede Overskrift
Gode spareråd
Aflangt billede tekst
Det behøver ikke at være så svært at spare på vandforbruget. Klik på billedet og se gode enkle råd som kan være med til at reducere din vandregning og skåne miljøet.
Aflangtbillede_og_Link
Gode spareråd
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen