Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >
StillingBillede:
Teknisk designer jobopslag
StillingNavn:

Stærk profil til udvikling af kundecentersystemer i forsyningsbranchen

Ansaøgningsfrist: 18. november 2018
StillingKortBeskrivelse:

Vi søger en IT-orienteret kollega med økonomisk forståelse, der kan udvikle systemerne i vores Kundecenter. Vores nye kollega skal samtidig brænde for optimering af arbejdsprocesser og arbejdsgange og dermed kunne være med til at finde ressourcer i hverdagen.

Stilling fuld beskrivelse:

Vores mål er korrekte afregninger til tiden, samt at vores selvbetjeningsløsninger lever op til kundernes ønsker. Du får derfor ansvaret for, at vores afregningssystem - KMD Easy Energy - altid er opdateret og bliver udviklet med nye processer, sådan at vi altid er foran kundernes forespørgsler.


Har du overblik over de økonomiske elementer i afregning, og ønsker du dig et afvekslende job med spændende udfordringer hver dag, så er dette job helt sikkert noget for dig. Du vil indgå i et kompetent team på tværs af Kundecenter og Økonomiafdeling – organisatorisk kommer du til at høre til Kundecentret. Der er ikke to dage, der er ens. Derfor kan det også forekomme, at der er arbejdsopgaver uden for normal arbejdstid, bl.a. i forbindelse med opdatering, udvikling m.m.


Opgaver:

Du vil bl.a. få ansvar for følgende opgaver:

 • Systemcontrolling
 • Systemopsætning/vedligeholdelse
 • Systemdesign
 • Systemoptimering
 • Controlling af afregnede og forbrugte mængder
 • Udtræk/rapporter
  - Analyser
  - Statistikindberetninger
  - Rapporteringer
  - Kontrol af afregninger
  - Statistikker i almindelighed
 • Afdække og udvikle nye selvbetjeningsløsninger
 • Sikre et solidt og godt samarbejde mellem Kundecentret og Økonomiafdelingen
 • Bistå kollegerne i Kundecentret med systemmæssige udfordringer i hverdagen

Faglige kompetencer:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er helt essentielt, at du er på hjemmebane, når det gælder KMD Easy Energy, ligesom du genkender følgende kompetencer fra dig selv:0

 • Stor erfaring med El, Vand, Spildevand og Varme
 • Forretningsorienteret og arbejder målrettet med forretningsudvikling
 • Tænker i og udvikler nye selvbetjeningsløsninger
 • Forestår og iværksætter nye tiltag, som er fokuseret på forretningen
 • Formulerer dig ubesværet skriftligt og mundtligt på dansk
 • Er relativt stærk til tal og beregninger

Personlige kompetencer:

Du er entusiastisk og engageret. Du trives med de daglige udfordringer. Du er tillidsvækkende og ved, hvad det vil sige at kommunikere på alle niveauer i organisationen. Du er ansvarsbevidst, du arbejder selvstændigt og ansvarligt med dine opgaver, og du formår at bevare overblikket.


Vi tilbyder til gengæld:

Ansættelse i en spændende virksomhed med 130 engagerede kollegaer og gode udviklingsmuligheder. Lønnen matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesforholdet har udgangspunkt i vores nye domicil på Nordvej 6 i Slagelse.


Er du blevet nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Kundecenterchef Jette Søgaard Hansen på telefon: 5836 2518 eller på 2939 9655. Du kan endvidere finde mere viden om os på www.skforsyning.dk

Søg jobbet via linket nedenfor  

Ansøgningsfrist
Vi mangler dig nu, så ansættelsesforløbet bliver intenst. Vi skal have din ansøgning senest den 18. november 2018 og forventer at holde 1 samtale i uge 47.

Forventet tiltrædelse 1. januar 2019


StillingBillede:
Teknisk designer jobopslag
StillingNavn:

Teknisk designer - fjernvarme, vand og spildevand

Ansaøgningsfrist: 15. oktober 2018
StillingKortBeskrivelse:
Har du arbejdet med anlægsprojekter, spildevand, vand og varme og har du lyst til at være en del af en udviklingsorienteret virksomhed? Vi er allerede godt i gang, vi har travlt og skal bruge en medarbejder mere.
Stilling fuld beskrivelse:

TEKNISK DESIGNER - FJERNVARME, VAND OG SPILDEVAND 


Jobbet

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med fagligt stærke ingeniører og projektledere, i anlægsprojekter med spildevand, fjernvarme og vand, hvor det forventes, at du selvstændigt kan håndtere og planlægge udarbejdelse af tegningsmateriale. Samtidig sørger du for at strukturere og styre håndteringen af tegninger og arkivering sikkert og omhyggeligt. 


Din profil

Som person er du imødekommende, tillidsfuld med en naturlig respekt for faglighed. Du trives med retningslinjer og vant praksis. Du arbejder struktureret og grundigt med øje for detaljen, yderligere er/har du:

 • erfaren bruger af Microstation og har arbejdet med Varmegraf og Dandasgraf
 • erfaring med anlægsprojekter indenfor spildevand, varme og vand

Hvis du har kompetencer inden for AutoCAD, G-Tech eller andre relevante programmer, er det en fordel.


Du tilbydes

Et spændende og udfordrende job i en moderne forsyningsvirksomhed, der er i gang med at udvikle sig fra at udfylde en bygherrefunktion til at have en projekterende funktion. Jobbet er udviklende, selvstændigt og afvekslende. På arbejdspladsen præger godt humør hverdagen, og der er uformelle og frie rammer samt attraktive løn- og pensionsforhold.

Interesseret? 


Rekrutteringsprocessen varetages af CAD Kompagniet A/S. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Mathiesen på tlf.: 5371 9005. 


Ansøgning:  

Bemærk, der indkaldes løbende kandidater, og vi ansætter, når den rette er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgning og CV skal sendes til: am@cadkompagniet.dk  – mrk. ”SK Forsyning”.  


Om SK Forsyning

SK Forsyning ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger. Ved alle ansættelser i SK Forsyning skal foreligge straffeattest. SK Forsyning blev dannet i 2008 via en fusion af de tidligere Slagelse og Korsør forsyninger. SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand-, og fjernvarmeforsyning, håndterer spildevand samt gadelys i Slagelse Kommune. SK Forsyning beskæftiger ca. 140 medarbejdere og omsætter og omsætter netto årligt for ca. kr. 500 mio. Få mere information på www.skforsyning.dk

CAD Kompagniet A/S 

 CAD Kompagniet A/S har eksisteret siden 1986 og er specialister indenfor rekruttering, search og vikarløsninger af tekniske specialister og ledere.

SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Til toppen