Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
skforsyning-logo
Du er her >

Stillinger hos SK Forsyning

Her på siden kan du se, når vi har ledige stillinger.

Ansøgningsfrist:
31. marts 2017
Stilling navn:

Vi søger en Businesscontroller

Stilling Kort beskrivelse:

Synes du afsætnings- og produktionscontrolling er super spændende? Formår du at bevare overblikket og fordybe dig i detaljen, uden at du giver op, før du har fundet løsningen?


Så er du måske vores nye kollega i økonomiafdelingen. 

Stilling Billede:

Vi søger en Businesscontroller

Stilling fuld beskrivelse:

Som businesscontroller refererer du til koncernens økonomichef og arbejder tæt sammen med et erfarent og kompetent team bestående af syv økonomimedarbejdere.


Økonomiafdelingen har sammen med direktionen og administrationen pt. til huse i Korsør, men jobbet giver dig en bred kontaktflade på tværs af organisationen. I slutningen af 2018 samles hele organisationen i et nyt domicil i Slagelse.


Opgaver

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver inden for controlling og økonomistyring, herunder:

• Ansvar for controlling af afsætning og omsætning

• Ansvar for udarbejdelse af takstfastsættelse og takstblade i overensstemmelse med lovgivningen

• Ansvar for indberetning til offentlige myndigheder og interesseorganisationer

• Deltage i controlling af koncernens anlægsprojekter

• Deltage i kvartals- og årsrapportering for koncernen

• Deltage i koncernen budgetproces

• Gennemføre økonomiske analyser

• Deltage i ad-hoc projekter på tværs af organisationen


Faglige kompetencer

Du har teorien i orden og vil være med til – parallelt med din egen udvikling – at skabe resultater for koncernen. 


Du har formentlig 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling eller en revisionsmæssig relevant baggrund og er enten Cand. Merc. med fokus på controlling, HD-R eller i gang med 2. del. 


Du er superbruger af Microsoft Office-pakken, herunder specielt Excel på højt niveau og gerne erfaring med Access databaser. Du skal samtidig, ud over kendskab til økonomisystemer - på nuværende tidspunkt anvender vi Axapta - have stor interesse for og lyst til at sætte dig ind i vores forbrugsafregningssystem KMD Easy.


Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig og analytisk. Du kan bevæge dig i de overordnede rammer såvel som helt ned i detaljen, og du er villig til at yde en ekstra indsats for at nå i mål. Du kan også bevare overblikket og fange detaljen i analysen af komplekse sammenhænge. 

Derudover er det vigtigt, at du er teamorienteret og god til at kommunikere og samarbejde på mange forskellige niveauer i en organisation.


Vi tilbyder til gengæld

Ansættelse i en spændende forsyningsvirksomhed i rivende udvikling sammen med ca. 140 engagerede og kompetente kollegaer. 


Stillingen er nyoprettet. Der er derfor stor mulighed for – med udgangspunkt i de stillede opgaver - at præge og udvikle stillingens indhold.


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Margit Jensen på tlf. 2495 7810 eller maj@skforsyning.dk.


Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til Økonomichef Margit Jensen på: maj@skforsyning.dk 


Vi afholder løbende samtaler, og rekrutteringsprocessen afsluttes, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt – dog allersenest den 31. marts.


Hvem er vi?

SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyningen, sælger gas, håndterer spildevand samt sikrer gadelys i Slagelse Kommune. SK Forsyning beskæftiger 140 medarbejdere og omsætter netto årligt for ca. kr. 500 mio. 

Quick links
Download Nyhedsarkiv FAQ
SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Til toppen