Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord

Du er her:

Forbrugervalg 2022 - afstemningen starter 7. marts kl. 12.00

SK Forsyning søger bestyrelsesmedlemmer

SK Forsyning søger forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer, der skal sidde i perioden maj 2022-april 2026. Det er bestyrelsen, der lægger rammerne for udviklingen i forsyningsselskabet. Forbrugerne skal vælge to bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter. Opstillingsperioden var i perioden 20. december 2021 til 13. februar 2022.


Selve afstemningen foregår elektronisk med enten NemId eller stemmekode i perioden 7. marts – 3. april 2022. Du kan stemme her


Her kan du læse om kandidaterne:


Allan Helssel

Allan Hessel

Jeg arbejdet med alle aspekter i og omkring drift, salg, mennesker og ledelse, herudover har jeg oparbejdet en solid erfaring i økonomi og administration. De kompetencer og den viden kan bruges i SK Bestyrelse til at sikre, rent vand, grøn el, fjernvarme, prøve nye veje (eks. Nedkøling og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Jeg er forbruger, du er forbruger, og vores stemme tæller også. 

Link til LinkedIn-profil

  
Anders Kolding Valgsystem

Anders Michael Bagge Kolding

Jeg er fornyeligt gået på pension, efter 40 år som leder i MedTech industrien, hvoraf de sidste 10 år som Senior Vice President Asia Pacific. Jeg har erfaring fra forskellige professionelle bestyrelser samt bestyrelsesarbejde i frivillige organisationer. Jeg har gennemført et International Bestyrelses kursus. Som almindelig forbruger interesserer den generelle forsyningsproblematik mig meget.

Link til LinkedIn-profil

  
 Anni Balle

Anni Balle 

Jeg vil gerne arbejde for, at SK Forsyning også i fremtiden kan levere stabil forsyning af el, vand og varme. Gerne så miljøvenligt som muligt, hvor der stadig kan leveres til en fornuftig pris. En strategi ift. omlægning til nye og mere grønne produktionsmetoder finder jeg spændende. Jeg vil medvirke til at sikre, at SK Forsyning har de ressourcer, der skal til, for at lykkes. 

  
 Arnold Dalsgaard Johansen

Arnold Dalsgaard Johansen

Jeg vil gerne arbejde i bestyrelsen for at få dybere indsigt i den miljømæssige udvikling af varmekilder og elforsyning tilligemed indsigt i hvordan SK Forsyning arbejder og prioriterer sine opgaver. Desuden vil jeg gerne optræde som aktiv ambassadør for selskabets forbrugere ved hjælp af min store erhvervs- og bestyrelses erfaring og så naturligvis bidrage til at træffe gode fælles beslutninger.

Link til LinkedIn-profil

  
 Bodil Knudsen Valgsystem

Bodil Knudsen

Jeg stiller op med baggrund i mere end 20 års bestyrelseserfaring i SK Forsyning. Vigtigste indsatser lige nu er rent drikkevand og grøn fjernvarme til mange flere. Taksterne skal være konkurrencedygtige og vi skal sikre tilfredse kunder og dygtige medarbejdere med stort kendskab til lokale forhold. Vi skal bevare kommunalt ejerskab og lokal indflydelse på takster og virksomhedens udvikling.

  
Claus Hugo Frykman Rasmussen

Claus Hugo Frykman Rasmussen

Uddannet maskinmester fra Svendborg Maskinmesterskole i 1995, og arbejder i dag som Salgsansvarlig for Skandinavien på vegne af Sweizisk firma. Har igennem de sidste 15 år opbygget en stor erfaring fra drift, ledelse og forretningsudvikling af mindre virksomheder, herunder som bestyrelsesmedlem. Er desuden aktiv lokalt via foreningslivet og Slagelse Antvorskov Rotary Klub

Link til LinkedIn-profil 

Link til Facebook-profil

  
Finn Berggren

Finn Berggren

Jeg er en almindelig forbruger med sund fornuft og med evnen til at stille kritiske spørgsmål inden for energi og miljø og samtidig sikre åbenhed omkring selskabets aktiviteter. Som tidligere forstander på Gerlev Idrætshøjskole (2002-2019) har jeg uden partipolitiske bindinger været en del af Slagelse kommunes udvikling med engagement i uddannelse, klultur, idræt- og turisme samt i erhvervsrådet.

Link til LinkedIn-profil

Link til Facebook-profil

  
Flemming Stenhøj Andersen

Flemming Stenhøj Andersen

Jeg er i det daglige direktør i boligforeningen FOB. FOB og Slagelse Boligselskab har opfordret mig til at blive en del af SK Forsynings bestyrelse på vegne af forbrugerne. Som økonom og mangeårig topleder kan jeg være et aktiv for bestyrelsen. Jeg vil også i bestyrelsen arbejde for den grønne omstilling i Slagelse og fokus på et stærkt, effektivt og billigt forsyningsselskab for forbrugerne.

Link til LinkedIn-profil

  
Josh Bjørkman

Josh Bjørkman

At gøre en forskel, vil altid være grunden til at jeg stiller op. I dette tilfælde er det for at kunne gøre en forskel for alle os forbrugere. I en branche, som der i den grad er fokus på for tiden. Jeg vil altid arbejde for de folk jeg repræsentere. Jeg siger hvad jeg mener, & gør hvad jeg siger!

Link til LinkedIn-profil

  
Kenneth Nyland

Kenneth Nyland

KUNDEN i centrum… er mit fokus. Jeg har 13 års erfaring i forsyningsbranchen, herunder solid erfaring med optimering af forsyningsvirksomheder Jeg er netop hjemkommet fra Grønland, hvor jeg var Teknisk direktør for landets statsejede forsyningsselskab. Her var jeg ansvarlig for alt el, vand og varme i hele landet + omstilling til 100% fossilfri produktion Jeg er maskinmester samt har en MBA.

Link til LinkedIn-profil

  
Mette Reindahl Andersen

Mette Reindahl Andersen

Jeg stiller op til SK’s bestyrelse, fordi jeg gerne vil bidrage med viden og erfaring indenfor grøn omstilling og bæredygtighed, samt strategi- og forretningsudvikling. Jeg har været ansat hos Energy Cluster DK, Ramsbøll A/S og COWI. Jeg er nu ansat hos Slagelse Erhvervscenter. Jeg har stor interesse i forsyningsbranchen og jeg ønsker at være med til at sikre at SK kan levere de bedste løsninger.

Link til LinkedIn-profil

  
Peter Beck Valgsystem

Peter Bech

Mit navn er Peter Bech og er ejer af Valdbygaard uden for Slagelse. jeg er 38 år uddannet agraøkonom fra Dalum landbrugsskole ved Odense, jeg har drevet min virksomhed i 5 år efter begge min forælder gik bort. Min virksomhed bestå af landbrug skovbrug og husudlejning. Jeg har altid boet i Slagelse og har meget med SK Forsyning at gøre så syntes det ville være meget naturligt at være med i bestyrelsen.

Link til hjemmeside

  
Rie Refslund

Rie Refslund

Som forbrugervalgt bestyrelsesmedlem i SK Forsyning vil jeg kunne bidrage med en bred faglig indsigt, både økonomisk og teknisk, fra mit arbejde som ingeniør i KLAR Forsyning i Køge gennem de sidste 6 år. Jeg vil gerne arbejde for at sikre rent drikkevand i fremtiden, højne forsyningssikkerheden bl.a. ved investeringer i ledningsnettet samt have fokus på høj effektivitet, både teknisk og økonomisk.

Link til LikedIn-profil

 
  
Troels Stilling Steensballe

Troels Stilling Stensballe

Jeg vil sikre vækst og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet i gavn for os forbrugere. Vi skal se mulighederne i den grønne omstilling og sikre bæredygtige løsninger når det handler om vores el, vand, varme og spilde. Jeg bidrager med erfaring som virksomhedsleder, konsulent, underviser og rådgiver og har kompetencer inden for forretningsudvikling og salg i Danmark og i udlandet. 

Link til LinkedIn-profil

Link til Facebook-profil

  
Villum Christensen

Villum Christensen

Jeg er tidligere energi- og miljøordfører i folketinget og formand for det kommunale teknik- og miljøområde i 16 år (4 perioder) – og har tidligere været valgt som forbrugerrepræsentant i SK Forsynings bestyrelse. Jeg har derfor en solid baggrund for at kunne varetage det forholdsvist komplicerede bestyrelsesarbejde i selskabet. Ledetråd: Økonomisk ansvarlighed og sund fornuft i miljøpolitikken…

 

Under billedet kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.

Samtale mand og kvinde samtaleboble forbrugervalg

Udvid boks De vigtige datoer?
Udvid boks Hvor mange kandidater skal der vælges?
Udvid boks Hvilken funktion har et forbrugervalgt bestyrelsesmedlem?
Udvid boks De nye medlemmer i bestyrelsen
Udvid boks Hvem kan stemme?
Udvid boks Hvornår kan jeg stemme?
Udvid boks Hvordan er SK Forsyning Koncernen sammensat?
Udvid boks Én fælles ledelse - hvad betyder det?
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen