Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:

SK Forsyning og Sydbank uddeler igen i år Klima- og miljøprisen

Erhvervs Awards løber af stablen d. 10. november 2023 på ZBC

Prisen har til formål at støtte op om bæredygtige tiltag - både dem, som er en del af det daglige arbejde, og dem, som er enkeltstående initiativer, der skaber en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer.


En pris, der skal inspirere og motivere

SK Forsyning og Sydbank indstiftede i 2019 Klima- og miljøprisen for at understøtte lokale klima- og miljøindsatser, der er med til at fremme bæredygtighed inden for rammerne af FN’s 17 verdensmål. Klima- og miljøprisen gives derfor til en virksomhed, organisation eller institution, der har taget et initiativ og på markant vis gjort en særlig indsats for at beskytte mod klimaforandringer og understøtte et bæredygtigt miljø.


- Vi uddeler for 3. gang Klima- og miljøprisen. Bæredygtighed er en vigtig del af vores strategi, og derfor er det også helt naturligt for os at give et skulderklap til andre virksomheder, der er med til at fremme en bæredygtig fremtid. Det er vores fælles ansvar at sikre fremtidens miljø og klima, og i SK Forsyning arbejder vi i vores 2025-strategi under mottoet ”sammen om en bæredygtig fremtid”, siger Jan Østerskov, direktør i SK Forsyning.


- Klimaforandringerne er noget, der påvirker os alle, og derfor er det vigtigt, at vi alle sammen gør noget aktivt for at være en del af løsningen. Det er vigtigt for Sydbank at støtte op om den grønne omstilling ved at anerkende virksomheder, organisationer eller institutioner, som gør en særlig indsats for klima og miljø, siger Lars Fischer Rasmussen, filialdirektør i Sydbank.


Både Sydbank og SK Forsyning har bæredygtighed og grøn omstilling som en vigtig hjørnesten i deres strategi, og netop derfor giver det mening at samarbejde om tiltag, der tillige med deres egne aktiviteter, inspirerer andre til at arbejde bæredygtigt og giver et skulderklap til dem, der allerede gør det.


Læs mere og hent hele pressemeddelsen (PDF)


Billede til web

Udvid boks Om prisen
Udvid boks Sådan indstiller du en kandidat
Udvid boks Formalia
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen