Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
25. maj 2022

Sig velkommen til Envafors

Billede stort:
Sig velkommen til Envafors

Multiforsyningsselskaberne NK-Forsyning og SK Forsyning stifter nu et fælles serviceselskab, som fra i dag er en realitet. Det vil fremadrettet primært være Envafors, som kunderne møder, når de er i kontakt med forsyningsselskaberne i Næstved og Slagelse Kommuner. I det fælles selskab vil der stadig være fokus på effektiv, sikker og bæredygtig forsyning.


Sammen bliver vi stærkere

Vi vælger at gå sammen for at opnå en endnu mere effektiv, robust og bæredygtig drift af NK-Forsyning og SK Forsyning. Efter grundige drøftelser besluttede de to forsyningsselskaber i 2021, at de ville samle aktiviteterne i deres serviceselskaber i ét fælles serviceselskab. Der etableres derfor med dagens selskabsdannelse her og nu fælles opgaveløsning indenfor kundeservice, økonomi og koncernservice.

”Vi bliver meget mere robuste, når vi står sammen. Derfor er vi utroligt glade for, at det er lykkedes at blive til en samlet enhed”, siger formand for bestyrelsen i Envafors, Anders Gjesing og fortsætter: ”Ved at lægge vores to serviceselskaber sammen får vi som én samlet enhed et endnu bedre udgangspunkt for at servicere kunderne og stå stærkere som aktør i forsyningsbranchen. Og så dækker vi jo i fællesskab et meget stort geografisk område – mere end 1.250 km2 – mod f.eks. Københavns kun ca. 180 km2”.

Vores kunder har været vant til at kende os som NK-Forsyning eller SK Forsyning – det lokale forsyningsselskab. Fremover vil næsten 165.000 borgere få Envafors som kontaktpunkt til deres forsyningsselskab.


Envafors ejes ligeligt – og bygger på ligeværdighed

Sammenlægning af serviceaktiviteterne bliver gennemført ved fusion af selskaberne NK-Service A/S og SK Service A/S med Envafors A/S som det nye, fælles selskab. Det nye selskab ejes ligeligt af de to forsyningskoncerner. Sammenlægningen er selskabsretligt effektueret med virkning fra 25. maj 2022 og med regnskabsmæssig virkning fra 1. januar 2022.


”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan byde velkommen til Envafors, som vores nye ansigt udadtil”, siger næstformand for bestyrelsen i Envafors, Ole Drost og fortsætter: ”Vi har gennem de sidste måneder været i gang med forberedelsen til sammenlægning af systemer og processer. Et arbejde, der inden for de kommende måneder også vil blive meget synligt for vore kunder”.

Der er stadig en del ting, som skal rettes til, blandt andet en ny hjemmeside og en fælles profil på Facebook, som på sigt vil blive vigtige elementer i vores ansigt udadtil. Her i opstarten vil man kunne komme i kontakt med os både på de gamle hjemmesider, Facebook- og LinkedIn-profiler og på envafors.dk.


Kunderne kan se frem til at have Envafors som leverandør af el, varme, vand og aftager af spildevand. Med Envafors har vi mere handlekraft og større muskler til at udvikle nye services og gå ind i kampen mod de klimaforandringer, som vi ikke blot kan negligere.

Kunderne behøver ikke gøre noget

”Som kunde behøver man ikke foretage sig noget. Samarbejdet får ingen betydning for aftaler, takster, mv. Kunderne vil fortsat opleve en leverandør, der har forsyningssikkerhed som hovedprioritet og fokus på god service”, afslutter Anders Gjesing.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen