Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
21. april 2022

Opråb: Stop tyverierne af kabler ved Motalavej i Korsør!

Billede stort:
Opråb: Stop tyverierne af kabler ved Motalavej i Korsør!

Pt. oplever vi i SK Forsyning og vores netselskab Zeanet, at der i stor stil stjæles kabler i området ved Motalavej i Korsør. Der bliver ikke ”kun” stjålet kabler. Nej, man klipper simpelthen vores kabel i jorden over. Det skal de skyldige ganske enkelt stoppe med NU!


Der er flere ting i det her:

”Vi er i Zeanet i gang med at forbedre forsyningssikkerheden i Korsør ved at lægge nye aluminiumskabler ned på Tårnborgvej. Når tyve/hærværksmænd klipper vores kabler over, betyder det dels, at omkostningerne bliver dyrere for alle el-kunderne i forsyningsområdet, ligesom er det forringer forsyningssikkerheden, fordi man skal sætte muffer på de strækninger, hvor kablet er klippet over”, siger Energichef i SK Forsyning Carsten Lunde, der er ansvarlig for Zeanets aktiviteter.

El-sikkerheden er alfa omega. Når man klipper kabler, der ligger i jorden, over, risikerer man ganske enkelt sit liv. Det er 10kV, altså 10.000V, vi taler om. Klipper man et 10kV kabel, der har spænding på, bliver man slået ihjel omgående. Tyven sætter derfor både eget, men potentielt også andres, liv på spil ved at klippe kablerne i jorden over.

Man nøjes ikke kun med at stjæle 10kV kabler. Der er også stjålet kabel til gadelys på Ørnumvej, hvilket betyder, at dette projekt bliver forsinket. Det betyder igen, at Ørnumvej er længere tid uden lys end lovet. Der er også stjålet dykpumper til vores huller osv.

”Folk i området, som ikke har adgang til den strøm, de har ret til, pga. tyverierne bliver jo rasende, hvilket vi stor forståelse for – men det er jo ikke det værste, for skulle nogen blive slået ihjel, vil det være en katastrofe”, siger Carsten Lunde og afslutter: ”Vi opfordrer alle, der bevæger sig rundt i området, til at kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt”.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen