Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
22. februar 2022

Her er kandidaterne til vores forbrugervalg

Billede stort:
Her er kandidaterne til vores forbrugervalg

Også denne gang har der været stor interesse for at stille op til bestyrelsen i SK Forsyning! Og nu er der sat navn på kandidaterne.

SK Forsyning afholder forbrugerrepræsentantvalg, og der skal vælges 2 forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer og 4 suppleanter. Det er bestyrelsen i SK Forsyning, der tegner de store linjer i selskabet.  

”Jeg er overvældet over, at interessen for at stille op igen har været så stor”, siger Formand for bestyrelsen Ole Drost og fortsætter: ”Hele 23 havde tilkendegivet interesse for at kandidere, og efter at alle stiller-lister er gennemgået, er vi endt med at have 15 kandidater, som nu kan begynde at føre valgkamp. Det er tredje gang, der skal vælges forbrugervalgte repræsentanter til bestyrelsen, og der har altid været stor interesse for det hos os i SK Forsyning. Det er vi meget glade for”.

Kandidaterne - alfabetisk efter fornavn er:

Allan Hessel, Anders Kolding, Anni Balle, Arnold Dalsgaard Johansen, Bodil Knudsen, Claus Frykmann Rasmussen, Finn Berggren, Flemming Stenhøj Andersen, Josh Bjørkman, Kenneth Nyland, Mette Reindahl Andersen, Peter Bech, Rie Refslund, Troels Stilling Stensballe og Villum Christensen.

Kandidaterne har fået en officiel meddelelse om, at de nu er kandidater til valget. ”Vi håber på høj valgdeltagelse blandt vore kunder. Der er tale om et bredt og meget interessant kandidatfelt, som fortjener opmærksomhed. Vi ser frem til – også i denne valgperiode – at få forbrugerrepræsentanter ind i bestyrelsen, der sammen med den øvrige bestyrelse vil arbejde målrettet, professionelt og konstruktivt videre med SK Forsynings allerede påbegyndte rejse ind i en endnu grønnere fremtid”, siger Direktør i SK Forsyning Jan Østerskov.

Afstemningen
Selve afstemningen foregår i perioden fra den 7. marts til og med den 3. april. Den foregår elektronisk. I afstemningsperioden finder man den nødvendige information og et link til stemmesystemet. Dette informerer SK Forsyning meget mere om her på hjemmesiden, når tidspunktet for start på afstemningsperioden nærmer sig.

For at kunne stemme skal man være kunde i et eller flere af SK Forsynings datterselskaber: SK Vand, SK Varme, Zeanet og/eller SK Spildevand.

Alle kandidater ønskes tillykke og held og lykke med valget.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen