Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
07. januar 2022

Stor udvidelse af fjernvarmen på Halsskov - og vi holder varmepriserne i ro

Billede stort:
Stor udvidelse af fjernvarmen på Halsskov - og vi holder varmepriserne i ro

Potentielle fjernvarmekunder på Halsskov kan nu se frem til at få fjernvarme.

SK Forsyning kontaktede sidste år boliger på Halsskov for dels at vejre, om de var interesserede i at få fjernvarme, dels få skrevet kontrakt med dem, der var. For at udvidelsen kunne blive en realitet, var det et krav, at minimum 40% skrev kontrakt.

”Vi kan nu konstatere, at vi har nået over tilslutning fra minimum 40% - altså det mål der var for at projektet kunne realiseres. Dét betyder, at vi nu kan gå i gang med at finde entreprenør, og at gravemaskinerne kan rulles i gang i 3. kvartal i år. Ja, det lyder som lang tid, men for sådan et stort projekt er det faktisk forholdsvist hurtigt”, siger Energichef i SK Forsyning Carsten Lunde.

Fjernvarmeprisen holdes i ro

I SK Forsyning glæder man sig meget over den store tilslutning. ”Det er især en god nyhed med de gaspriser, man ser i Danmark – med prisstigninger på til 600%”, siger Carsten Lunde og fortsætter: ”I SK Forsyning vil fjernvarmen stige 3% til næste år, hvilket svarer nogenlunde til inflationen, og derfor kan man også sige, at vores fjernvarmepriser holdes i ro”.

Det gode kampagnetilbud gælder til udgangen af januar

Der er stadig potentielle fjernvarmekunder på Halsskov, som ikke har skrevet kontrakt. De kan nå det endnu. Det er blevet besluttet, at det som en slags julegestus vil være muligt at komme med på fjernvarmen til 10.000 kr. indtil udgangen af januar. Venter man til efter og fortryder, at man ikke kom med, så vil det blive til normalprisen, som er 25.000 kr.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen