Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
17. december 2021

Forbrugervalget til bestyrelsen i SK Forsyning starter mandag den 20. december kl 12

Billede stort:
Forbrugervalget til bestyrelsen i SK Forsyning starter mandag den 20. december kl 12

Der skal være valg af forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer til SK Forsynings bestyrelse. Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter og fire suppleanter.


Det er bestyrelsen, der lægger rammerne for udviklingen i forsyningsselskabet. De kandidater, der til sin tid bliver valgt ind i bestyrelsen kan se frem til et spændende og krævende hverv, hvor man er en aktiv del af det arbejde, der skal sikre grønne og bæredygtige løsninger også i fremtiden.


Der åbnes for kandidatopstilling mandag den 20. december kl. 12

Forbrugere, der ønsker at være med til at sætte retningen for selskabet i fremtiden, har chancen nu. Det er nemlig nu, man kan stille op som forbrugervalgt medlem af bestyrelsen i SK Forsyning – vi åbner for, at interesserede, der kan samle 10 stillere, kan melde deres kandidatur fra kl. 12 mandag den 20. december 2021 frem til den 13. februar 2022. Selve afstemningen foregår i perioden 7. marts – 3. april 2022.


Hvem kan stille op og hvordan?

Enhver myndig, fysisk person kan stille op, forudsat at personen ikke er under værgemål eller samværgemål efter værgemålslovens §§5 og 7.

I opstillingsperioden vil der ligge et link på www.skforsyning.dk/forbrugervalg2022, hvor man kan melde sit kandidatur. Her finder man ligeledes alle de relevante dokumenter.

Bestyrelsen tegner de store linjer

Som kandidat og muligt bestyrelsesmedlem skal man være indstillet på at tage aktiv del i arbejdet med at tegne fremtiden for SK Forsyning. De store linjer er bestyrelsens ansvar – det vil sige, at det er her, de forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer får indflydelse og her de gør gavn.


”Som kunde er du forbundet med os i dagligdagen: Når du åbner for vandhanen, trækker ud i toilettet, tænder for radiatoren og har lys i lamperne”, siger direktør i SK Forsyning Jan Østerskov og slutter: ”Derfor får du også mulighed for at få indflydelse i vores virksomhed. Men det kræver naturligvis, at du anmelder dit kandidatur senest den 13. februar 2022”.


FAKTA:
Det er tredje gang, forbrugerne kan vælge bestyrelsesmedlemmer til SK Forsynings bestyrelser. Der skal vælges to bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter. Fra kl. 12 den 20. december 2021 frem til kl. 12 den 13. februar kan man anmelde sit kandidatur.


Vigtige datoer:

  • Opstillingsperioden løber fra den 20. december 2021 og frem til 13. februar 2022
  • Selve afstemningen foregår i perioden 7. marts – 3. april 2022
  • Infomøde for interesserede, der overvejer at stille op til forbrugervalget: Enten den 6. januar eller 21. januar
  • Indtrædelse i bestyrelsen ultimo maj 2022

Info-møde om dét at sidde i vores bestyrelse

Overvejer du at stille op som kandidat, er det en god idé at deltage på ét af de to kandidatmøder - enten den 6. januar eller 21. januar – se mere om tilmelding, mm. på www.skforsyning.dk/forbrugervalg2022 fra mandag den 20. december.


På møderne fortæller nuværende forbrugervalgte Bodil Knudsen og Ole Olsen om, hvad det vil sige at være bestyrelsesmedlem, om deres erfaringer fra den periode, de har siddet og svarer på spørgsmål.


Hvem kan stille op?

Enhver myndig, fysisk person kan stille op, forudsat at personen ikke er under værgemål eller samværgemål efter værgemålslovens §§5 og 7. Hvis du ønsker at stille op, skal du huske, at du sammen med dit kandidatur skal aflevere en stillerliste med 10 personer, der anbefaler dig som kandidat.


Hvordan stiller man op?

Man melder sit kandidatur på SK Forsynings hjemmeside: www.skforsyning.dk/forbrugervalg2022.


Hvornår kan man stemme?
Selve afstemningen foregår elektronisk i perioden 7. marts – 3. april 2022 via SK Forsynings hjemmeside. Stemmemodulet åbnes den 7. marts kl. 12.


Hvilke selskaber bliver man valgt til?

Forbrugervalg af bestyrelsesmedlemmer er formelt set til selskaberne: SK Vand A/S, SK Spildevand A/S, Zeanet A/S, SK Varme A/S. De forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer opfordres til stille sig til rådighed i bestyrelserne i SK Forsyning-koncernens øvrige selskaber: SK Forsyning A/S (moderselskabet), SK Energi A/S og SK Gadelys A/S. Hensigten er at sikre en enhedsbestyrelse til at lede koncernens samlede aktiviteter.


Fra 1. maj 2022 indgår SK Forsyning og Næstved Forsynings serviceselskaber i et tæt samarbejde. I den forbindelse bliver en af de forbrugervalgte bedt om at indgå i det nye serviceselskabs bestyrelse sammen med en forbrugervalgt fra Næstved Forsyning, de to formandsskaber og en medarbejdervalgt fra hvert selskab.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen