Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
29. september 2021

Åbent hus og åben bildør

Billede stort:
Åbent hus og åben bildør

SK Energi – SK Forsynings el-handelsselskab – inviterer for første gang til en formiddag i el-bilernes verden. Det foregår lørdag den 2. oktober fra 9-12 på Nordvej 6. De første morgenfriske 100 gæster bydes på morgenmad, og for dem, der står lidt senere op er der økologiske pandekager og drikkevarer hele formiddagen. Alle interesserede er velkomne.


"Den grønne omstilling går stærkt og transportområdet er en central brik", siger Carsten Fischer, Kommerciel Chef for SK Energi og fortsætter: ”Vi oplever, at mange kunder er usikre på, om en el-bil er noget for dem. De fleste ved, at el-bilerne er kommet for at blive, men ved ikke, hvad de kan forvente af et sådant skifte. Det er nemlig ofte de mange praktiske spørgsmål og en interesse i at forstå hele kategorien - både bil og ladeløsninger - inden man handler, der gør, at folk tøver lidt med at skifte".


De mange spørgsmål om el-biler, som SK Energi får i hverdagen, har betydet, at der dørene nu slås op til et stort anlagt åbent hus, hvor man kan få svar på alle sine spørgsmål: Hvor langt kan man køre på en opladning? Hvad koster det at lade den op? Hvordan er bilen at køre? Hvordan er komforten? Osv, osv. Alle disse spørgsmål og mange flere vil blive besvaret, når et bredt udsnit af autoforhandlere og markedsaktører stiller op på Nordvej 6 i Slagelse på lørdag. 


Målet med dagen er, at forbrugerne går hjem med en bedre indsigt i området og er klædt på til at vurdere, hvad der er den rigtigste løsning for dem, når de skifter bil næste gang.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen