Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
10. september 2021

Broløbet forbinder lokalområdet

Billede stort:
Broløbet forbinder lokalområdet

SK Energi, der er SK Forsynings energihandelsselskab, er stolt sponsor af Broløbet 2021, der som bekendt foregår lørdag den 11. september. Broløbet er en unik begivenhed, der forbinder 15.000 løbere i alle aldre.

Storebæltsbroen er en unik ramme for halv- og kvartmaratondistancerne og giver løberne en fantastisk udsigt fra høj- og lavbroen. SK Energi forbinder titusindvis af forbrugere fra hele Danmark – men primært på Vestsjælland.

”Når man samler 15.000 sportsudøvere på ét sted, opstår der en ekstra energi. Den samlede præstation overgår hver deltagers individuelle indsats”, siger Energihandelschef i SK Energi Carsten Fischer og fortsætter: ”Det ligner i høj grad den måde, vi tænker grøn omstilling i SK Energi. Det kræver, at vi løfter i flok og lader os inspirere af hinanden.”

”Storebæltsbroen er vel Danmarks vigtigste infrastruktur? Og broløbet giver os en sjælden mulighed for at komme helt tæt på. Rundt om i Danmark ligger der mange hundrede kilometer vital infrastruktur – vandrør og ledninger. De er mindre synlige, men en vigtig del af vores hverdag.”

SK Energi arbejder i øjeblikket på udrulning af ladeløsninger og infrastruktur til elbiler. For at ramme regeringens målsætninger om grøn mobilitet i 2030 er der behov for store omvæltninger og det kræver investeringer. Men det kræver også adfærdsandringer i hver enkelt husstand – uanset om det drejer sig om ny bil, mere klimavenlig opvarmning eller andre energieffektiviseringer. ”Vi står klar til at hjælpe og har ansat folk der kan afhjælpe den stigende efterspørgsel på grønne løsninger” afslutter Carsten Fischer. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen