Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
02. juli 2021

SK Forsyning har taget pulsen på kundetilfredsheden – nu kender vi svarene!

Billede stort:
SK Forsyning har taget pulsen på kundetilfredsheden – nu kender vi svarene!

I foråret målte SK Forsyning kundetilfredsheden for sjette gang siden 2012. Svarene vil blive brugt til at finde ud af, hvor der skal sættes ind for at gøre kunderne endnu mere tilfredse.


I SK Forsyning ved vi, hvordan man producerer god og miljøvenlig energi. Vi ved også en masse om, hvordan vi renser spildevand og sørger for leverance af vand, strøm, fjernvarme og gas til kunderne. Men den faglige viden og ekspertise er kun halvdelen af vejen til succes. Resten består af viden om, hvordan kunderne oplever vores services, så vi har mulighed for at sætte ind, der hvor kunderne har brug for det.


SK Forsyning ønsker høj kundetilfredshed – og lytter til sine kunder
”I foråret fik vi taget pulsen på kundetilfredsheden. Et repræsentativt udsnit af vores kunder deltog i en kundetilfredshedsundersøgelse. Og nu kender vi svarene. Deltagerne blev bedt om at vurdere SK Forsyning på en skala fra 1-7, hvor 1 var meget utilfreds og 7 var meget tilfreds. Den samlede tilfredshed fik en score på 5,9. Sammenlignet med branchen, som ligger på scoren 5,7, er vores resultat over gennemsnit. Det er vi naturligvis meget glade for”, siger Adm. Direktør i SK Forsyning Henrik Birch.


Hvad giver tilfredse kunder?
Undersøgelsen har givet et klart svar på, hvad det er for områder, som har mest indflydelse på kundetilfredsheden. I figuren ses de områder, hvor kunderne er mest og mindst tilfredse:


Mest og mindst


Dét område, kunderne er mest tilfredse med, er driftssikkerheden, hvilket jo betyder, at produkterne er i orden. Dér, hvor kunderne er mindst tilfredse er vandets hårdhed. Her er kommet en række kommentarer, hvor kunderne har givet udtryk for, at de gerne ser, vi gør noget ved det. Det ér muligt, at fjerne kalk fra vandet, men det er ikke noget, vi gør uden grundigt at vurdere konsekvenserne. Dels vil det give noget højere vandpriser, da det er et omkostningstungt tiltag, dels skal man undersøge, hvad et meget lavt kalkindhold i drikkevandet gør ved folkesundheden generelt. Men det er et område, vi vil have fokus på i den kommende tid.


De to andre punkter, der vil være fokus på i den kommende tid, bliver information. Undersøgelsen viser, at kunderne dels gerne vil vide mere om, hvad de selv kan gøre for at beskytte miljøet, dels gerne vil vide mere om, hvad SK Forsyning gør. ”Og selv om vi selv mener, vi gør og har gjort utroligt meget netop her, så kan vi jo se, at det enten ikke er nået ud til vores kunder, eller at vi ikke har gjort nok. Så det er et område, hvor vi skal skrue op for indsatsen, og det vil vi naturligvis gøre fremover”, afslutter Henrik Birch.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen