Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
01. juli 2021

NK-Forsyning og SK Forsyning indleder tæt samarbejde

Billede stort:
NK-Forsyning og SK Forsyning indleder tæt samarbejde

NK-Forsyning og SK Forsyning indleder tæt samarbejde – og går fremtiden styrket i møde.

Et stærkt samarbejde imellem Næstved og Slagelse sikrer langtidsholdbar effektivitet og kvalitet i forsyningen.


Byrådene i Næstved og Slagelse har netop godkendt, at de 2 kommunalt ejede forsyningsselskaber NK-Forsyning og SK Forsyning kan samle deres personale i et nyt fælles serviceselskab.


Tiltaget har sit udspring i ejernes og bestyrelsernes ønske om at kunne fastholde og udvikle organisationernes kompetencer samtidig med, at de statslige krav om effektiviseringer imødekommes.


En forberedelse over 1½ år i bestyrelserne for de 2 koncerner har skabt grundlaget for beslutningen. I bestyrelserne har såvel politiske repræsentanter som medarbejder- og forbrugerrepræsentanter anbefalet etableringen af serviceselskabet.


I første omgang etableres der fælles opgaveløsning indenfor økonomi-, kundecenter- og koncernserviceområderne. På sigt vil det være naturligt at se på, om de andre driftsområder i de 2 koncerner også kan have glæde af fælles opgaveløsning.


Fællesskabet retter sig imod selve opgaveløsningen og ikke beslutninger om, hvilke opgaver, der skal løses. På den måde bevarer de 2 ejerkommuner den fulde kontrol over, hvad der skal prioriteres inden for egen kommunegrænse.


”Det giver os nogle åbenlyse muligheder for at udnytte både viden, kompetencer og ressourcer effektivt og rationelt i det nye fællesskab”, betoner administrerende direktør Steen Lindhardt fra NK-Forsyning.


”Forsyningsbranchen er entydigt på vej mod større enheder, og nu er vi heldigvis med på toget – ovenikøbet så vi selv kan være med til at sætte dagsordenen”, tilføjer administrerende direktør Henrik Birch fra SK Forsyning.


Enighed både i Næstved og Slagelse
”Det er en meget vigtig og fremsynet beslutning byrådene har truffet”, udtaler Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (A).

Borgmester John Dyrby (A) fra Slagelse er enig og uddyber: ”Vi har med vores beslutning sikret, at vores kommunale forsyninger – så langt vi kan bidrage – er fremtidssikrede, når det kommer til kvalitet og effektivitet”.


Begge borgmestre lægger vægt på, at de 2 byråd fortsat opretholder fuld og selvstændig indflydelse og ejerskab til egne driftsselskaber indenfor el, vand, spildevand og varme m.m.


Borgmestrene påpeger også, at ønsket om at sikre arbejdspladser på Syd-Vestsjælland i eget selskab samtidigt med, at der kan leveres på de statslige effektiviseringskrav og sikres høj kvalitet i forsyningsløsningerne, har været helt afgørende for den beslutning, der er truffet.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen