Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
13. november 2020

Løvegade bliver spærret

Billede stort:
Løvegade bliver spærret

SK Forsyning er i gang med udskiftning af hovedvandledningen på Løvegade helt konkret på stykket mellem Absalonsgade og frem til Kalundborgvej. Løvegade vil være spærret fra den 16. november til 18 december 2020.


Den eksisterende ledning er ved at være udtjent. Hvis ikke den bliver skiftet, vil det på sigt betyde et øget antal reparationer og deraf øgede driftsforstyrrelser. Det er nødvendigt at etablere en ny ledning for at sikre vandforsyningen.


”Vi er nu nået til strækningen fra Sdr. Stationsvej og ned til Kalundborgvej”, siger Leif Clausen, projektleder i SK Forsyning og fortsætter: ”Efter planen er vi færdige med arbejdet lige før jul. Men som det altid er tilfældet med gravearbejder, så ved vi ikke, hvad vi støder på, når først gravemaskinerne går i gang. Og hvis der kommer udfordringer undervejs, kan det desværre trække lidt ud”.


Som følge af arbejderne med den nye ledning, kan det ikke undgås at der bliver nogle gener for såvel vandforbrugerne, borgerne i området og for trafikanterne. Beboerne på Løvegade har adgang i bil til og fra deres bolig i hele perioden.


”Vi gør naturligvis alt, hvad der overhovedet står i vores magt for at genere mindst muligt, men der kan forventes lidt støj fra gravemaskinerne undervejs, ligesom vi i perioder vil være nødt til at lukke for vandet”, siger Leif Clausen og afslutter: ”Berørte vandforbrugere vil naturligvis få en SMS om dette, inden vi lukker for vandet. Hvis man ikke allerede er meldt til vores SMS-service, bør man gå ind på www.skforsyning.dk og melde sig til. Så får man besked om driftsforstyrrelser”. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen