Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
14. august 2020

Ingen tænker på klima og miljø - Ka’ det virkelig passe?

Billede stort:
Ingen tænker på klima og miljø - Ka’ det virkelig passe?

Sydbank og SK Forsyning uddeler også i år ”Klima- og miljøprisen” i forbindelse med Erhvervs Award på Garderhusarkasernen den 6. november.

Man kan indstille kandidater til prisen, som skal bidrage til at sætte fokus på en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Indstillinger kan sendes indtil den 24. august. Det er altså ved at være sidste chance for at indstille kandidater.


Det kan simpelthen ikke passe!
”Vi har indtil videre fået ganske få indstillinger, siger Direktør i SK Forsyning Jan Østerskov og fortsætter: ”I går holdt vi møde om prisen. Da vi så, at vi ikke havde fået flere indstillinger, blev vi målløse og alle sagde: Det kan da ikke passe!” I Sydbank og SK Forsyning er man sikre på, at der er flere, som gør et fantastisk stykke arbejde – og målrettet i dagligdagen gør store og små tiltag for at beskytte mod klimaforandringer her i Slagelse Kommune. ”De, der gør en indsats, skal findes. Derfor har vi brug for hjælp fra borgere og virksomheder i Slagelse Kommune. Klima- og Miljøprisen sender et stærkt signal om, at vi alle bør stå sammen om en bæredygtig fremtid. Vi kan og bør tænke bæredygtighed ind i vores hverdag, ikke kun privat, men også når vi er på arbejde. Alle kan gøre lidt, men sammen kan vi gøre meget.”. 


Hellere i dag end i morgen
”Klima- og miljøprisen er sat i verden for at motivere, inspirere og ikke mindst anerkende dem, der gør det særligt godt på området. Jeg nægter simpelthen at tro på, at det kun er få, der arbejder for det”, siger Filialdirektør i Sydbank John Madsen og fortsætter: ”Der er ganske givet mange, der kan indstilles til prisen. Derfor opfordrer jeg her alle, der kender til virksomheder, institutioner eller organisationer, som er egnede kandidater – til at sende deres indstilling til os – og hellere i dag end i morgen”.


Læs mere om prisen og om, hvordan man indstiler en kandidat

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen