Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
03. juli 2020

Erhvervs Awards er det store grønne arrangement i 2020

Billede stort:
Erhvervs Awards er det store grønne arrangement i 2020

Når Erhvervs Awards 2020 løber af stablen den 6. november på Gardehusarkasernen, vil klima- og Miljøprisen, som uddeles af Sydbank og SK Forsyning, også i år bidrage til at sætte fokus på en bæredygtig fremtid for kommende generationer.Hvem kan få Klima- og miljøprisen?
Prisen gives til en virksomhed, institution eller organisation, som er beliggende i Slagelse Kommune, og som gennem et målrettet initiativ på markant vis har gjort en særlig indsats for at beskytte mod klimaforandringer og/eller understøtter et bæredygtigt miljø. Alt inden for rammerne af FN’s verdensmål.

- Det handler om ansvarlighed. I dag er det et naturligt krav til alle virksomheder, at man er bevidste omkring klima og miljø. Med denne pris vil vi gerne motivere, inspirere og anerkende dem, der gør det særligt godt på området, siger John Madsen, filialdirektør i Sydbank Slagelse.


- Klimaforandringerne påvirker os alle og er et fast punkt på dagsordenen i hele verden. Med Klima- og Miljøprisen vil vi gerne fremhæve en virksomhed eller organisation, der gør en særlig indsats - også gerne i bevidsthed om de særlige klima- og miljømål blandt FN´s 17 verdensmål, tilføjer Jan Østerskov, direktør i SK Forsyning, som gennem årrække har haft og arbejdet med grøn omstilling som del af virksomhedsstrategien.


John Madsen og Jan Østerskov er enige om, at Klima- og Miljøprisen gennem Erhvervs Awards 2020 kan bidrage til, at der kommer endnu mere fokus på klima og miljø i lokalområdet. Det sender et stærkt signal om, at vi alle bør stå ”...sammen om en bæredygtig fremtid..” som også er titlen på SK Forsynings 2025-strategi. Vi kan og bør tænke bæredygtighed ind i vores hverdag, ikke kun privat, men også når vi er på arbejde.


Sådan indstiller du en kandidat
Kandidater til Klima- og Miljøprisen kan indstilles af virksomheder, institutioner, organisationer og enkeltpersoner. Det kan ske via denne indstillingsblanket Blanketten skal være indsendt senest den 24. august.

Indstillingerne vurderes af en dommerkomité, der består af en repræsentant fra henholdsvis Sydbank og SK Forsyning samt formanden for Slagelse Kommunes miljøudvalg, Jørgen Grüner.


Læs mere om klima- og miljøprisen her


Selve prisen består af et diplom, et værk af en lokal kunstner og ”et grønt bevis”.

Vinderen af Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris kåres som nævnt under Erhvervs Awards den 6. november. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen