Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
02. juni 2020

Mange store projekter er afsluttet

Billede stort:
Mange store projekter er afsluttet

Under overskriften ”bæredygtighed” har SK Forsyning gennem det seneste år en række store projekter. Det var en af hovedoverskrifterne på generalforsamlingen i SK Forsyning, hvor 2019 blev gennemgået.


Det store CO2-neutrale varmeværk på Halsskov blev bygget på rekordtid og herefter indviet af daværende Energi-, Forsynings-, og Klimaminister Lars Christian Lilleholt. Det nye værk høstede i årets løb mange anerkendelser bl.a. Slagelse Kommunens bygningspris og var også nomineret til fjernvarmens Oscar – ”Fjernvarmeprisen 2019”. Ganske få måneder efter, kunne vi samme sted tage hul på varmeproduktion på solpaneler.


Omkring sommerferien blev det største anlægsprojekt i koncernens historie – nemlig kloakering af alle sommerhusene langs kysten i den oprindelige Slagelse Kommune afsluttet. Projektet bidrager markant til, at vi har badevandskvalitet i verdensklasse.


Vi afsluttede også et meget markant digitaliseringsprojekt nemlig udrulningen af fjernaflæste målere indenfor alle forsyningsarter. Det er en vigtig forudsætning for den grønne omstilling. Målerne gør det væsentligt lettere for kunderne at holde øje med deres forbrug, og de kan få en alarm, hvis forbruget pludselig ”stikker af”.


Bestyrelsen vedtog sidste år en ny strategi for hele koncernen: ”Strategi 2025 – sammen om en bæredygtig fremtid”. Denne tager afsæt i Slagelse Kommunes ejerstrategi for SK Forsyning. Den forretningsmæssige mission er fortsat solidt forankret i opfattelsen af SK Forsyning som en kollektiv multiforsyningsvirksomhed, der løser en bred vifte af individuelle behov. Og dét på en bæredygtig, sikker og effektiv måde. Sammen med vores interessenter vil vi arbejde for såvel klima-, som miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen