Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
04. marts 2020

Valbyvej genåbner omkring 1. april

Billede stort:
Valbyvej genåbner omkring 1. april

Valbyvej genåbner omkring 1. april efter knapt et års vejarbejde på stedet. Vi har udskiftet fjernvarmerør og kloakrør. Kloakken er nu delt i to fraktioner, sådan at der ledes spildevand væk i den ene del og regnvand i den anden del af kloakken. Det er en god ting, for det betyder, at kloakken kan håndtere meget større mængder regnvand end hidtil, og dermed er den fremtidssikret, hvad det angår.


Der har været en række bump på vejen. Det skyldes to ting. Den ene var, at vi fandt nogle meget store sten og stykker af beton, som skulle skæres til mindre stykker, før vi kunne fjerne dem. Den anden var, at det regnfulde vejr har gjort arbejdet mere langsommeligt, end vi havde håbet. De enorme mængder regn, vi har fået hen over vinteren, har virkelig været til gene.


Nu mangler der kun omkring 50 meter, og da vi kan nå ca. fire meter pr. dag, så vil arbejdet vare indtil omkring slutningen af marts. Herefter skal der asfalteres, før vejstykket er helt retableret. Asfalten kommer på i flere omgang, hvilket er normal kutyme, og det skyldes at jorden skal sætte sig først, for at asfalteringen bliver god. Herefter vil Valbyvej igen blive åbnet for trafik.Vi takker beboere, butikker og øvrige borgere for tålmodigheden

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen