Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
15. november 2019

Den administrerende i SK Forsyning lægger sig fladt ned

Billede stort:
Den administrerende i SK Forsyning lægger sig fladt ned

Marievangsskolen måtte sende deres elever hjem fredag den 8. november, fordi SK Forsyning havde lukket for vandet. Baggrunden var et mindre brud på en vandledning.


”Det var en klar fejlvurdering, der førte til, at vi endte med at lukke Marievangskolen sidste fredag og det beklager vi naturligvis meget”, siger administrerende direktør fra SK Forsyning, Henrik Birch og fortsætter: ”Vi forsøger altid at løse mindre forsyningsproblemer inden for normal arbejdstid, hvis vi vurderer, at det ikke er til gene for erhvervsvirksomheder, institutioner, mv. Det var så også det, vi ville undgå i dette tilfælde, men det fik desværre uheldige konsekvenser for skolen”.


Faktisk roser han medarbejderne for altid at tænke i løsninger, som har de laveste omkostninger -alt i sidste ende til glæde for kunderne. ”Her var der dog tale om, at man ikke fik tænkt de fulde konsekvenser igennem – og det beklager jeg meget. Havde man fået hele billedet med, havde vi enten udbedret skaden torsdag aften, eller ventet til efter skoletid fredag”, siger Henrik Birch.


SMS-besked var sendt til berørte i området

Torsdag aften havde SK Forsyning været i kontakt med Ejendomsservice for at fortælle om lukningen. Og vi har da også hørt, at der var tappet vand af til fredagens kaffe.


Torsdag aften – helt konkret kl. 20:59 – blev der endvidere sendt en beredskabs-SMS til berørte i området om lukning for vandet om fredagen i tidsrummet 07:30-12:00. Men om denne SMS er landet hos de rigtige på Marievangsskolen, kan man i SK Forsyning ikke være sikker på. Der kan sagtens være mobilnumre, som selskabet ikke er i besiddelse af og som bør være på listen over modtager af beredskabs-SMS. Derfor lyder opfordringen fra SK Forsyning, at folk melder sig til SMS-ordningen via: Tilmeld SMS-ordning

Dette er især vigtigt for institutioner som skoler, børnehaver, plejehjem mm. Det, SK Forsyning gør nu, er at kontakte de kommunale institutioner med opfordring om at melde sig til ordningen, sådan at den slags SMS’er nu også lander hos de modtagere, der kan tage deres forholdsregler på institutionerne. SMS-ordningen er i øvrigt noget alle kan melde sig til – også almindelige borgere.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen