Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
Du er her:
Publiceringsdato
11. november 2019

Glænø Kalv & Ko fik Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris

Billede stort:
Glænø Kalv & Ko fik Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris

Glænø Kalv & Ko løber med Sydbank og SK Forsynings Klima- og miljøpris

Fredag aften løb den femte udgave af Erhvervs Awards løbet af stablen på Gardehusarkasernen ved Slagelse. Sydbank og SK Forsyning har i år uddelt Klima- og Miljøprisen for første gang.


Der har været skarp konkurrence blandt de nominerede, som var Stop Spild Lokalt, Glænø Kalv & Ko og HJ Huse - alle tre lokale fyrtårne, der hver dag gør en indsats for vores miljø.

Det blev Glænø Kalv & Ko, der løb af med Klima- og Miljøprisen. Det er en virksomhed, der i en sjælden grad lægger helhedsforståelse til grund i sin produktion og i sit klima og miljøsyn.


Glænø Kalv & Ko er en åben virksomhed, der værner om vor fælles natur – fører sit klimaregnskab konsekvent, og derigennem dokumenterer et stærkt begrænset co2-udslip i forhold til konventionel produktion. Endelig gør Glænø Kalv & Ko en helt særlig indsats for at være åben om og udbrede kendskabet til en klima- og miljørigtig produktion til sine omgivelser – og dette ikke af kommercielle grunde.


De synlige beviser på hæderen består af et klimamaleri udført af lokale Estrid Eriksen, et egetræ, der jo i sig selv er et grønt bevis, som vil bidrage til nedbringelsen af CO2-udslippet i mange, mange år samt et velfortjent diplom.

Til lykke til Glænø Kalv & Ko

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen