Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
05. november 2019

SK Forsyning tager pulsen på kundetilfredsheden for femte gang

Billede stort:
SK Forsyning tager pulsen på kundetilfredsheden for femte gang

SK Forsyning spørger kunderne – og lytter til deres svar. For femte gang siden 2012 måler SK Forsyning kundetilfredsheden. Resultaterne vil blive brugt til at finde ud af, hvor der skal sættes ind for at gøre kunderne endnu mere tilfredse. I disse dage lander invitation til at deltage hos et repræsentativt udsnit af kunderne.


I SK Forsyning ved vi, hvordan man producerer god og miljøvenlig energi. Vi ved også en masse om, hvordan vi renser spildevand og sørger for leverance af vand, strøm, fjernvarme og gas til kunderne. Men den faglige viden og ekspertise er kun halvdelen af vejen til succes. Resten består af viden om, hvordan kunderne oplever vores service. Og virksomheden vil rigtig gerne vide, hvad kunderne oplever.


SK Forsyning ønsker høj kundetilfredshed – derfor lytter vi til vores kunder

”Derfor får vi i SK Forsyning nu for femte gang siden 2012 undersøgt kundetilfredsheden blandt et repræsentativt udsnit af vores kunder. Mellem undersøgelserne arbejder vi på forskellige tiltag, som gerne skulle gøre kunderne endnu mere tilfredse med vores indsats”, siger adm. direktør i SK Forsyning Henrik Birch og fortsætter: ”I denne uge er et repræsentativt antal kunder blevet inviteret til at deltage i en ny kundetilfredshedsundersøgelse”.


Besvarelsen er naturligvis anonym
Undersøgelsen foretages af et analysebureau på SK Forsynings vegne, og besvarelsen er naturligvis anonym. I SK Forsyning er håbet, at alle, der har modtaget en invitation til at deltage i undersøgelsen, vil gøre brug af deres mulighed for at komme med feedback ved at besvare spørgeskemaet. Jo bedre kendskab virksomheden har til kunderne, deres holdninger og behov, desto bedre service kan man yde. Sidste frist for at deltage i undersøgelsen er 26. november. Herefter bliver resultaterne analyseret og munder ud i en rapport.


Resultatet offentliggøres i det nye år
”Der er jo mange ting, vi gerne vil vide, når det gælder kundernes oplevelse af SK Forsyning. Vi vil blandt andet gerne vide, hvor godt kunderne kender SK Forsyning, hvordan kunderne oplever dialogen med os, hvordan kunderne oplever vores gravearbejder, hvordan kunderne oplever vores serviceniveau, hvordan kunderne har oplevet at få skiftet deres målere til fjernaflæste, og hvordan vi kommunikerer vores arbejde ud – også når det ind imellem medfører gener i forbindelse med udførelsen. Derfor ser jeg også frem til, at vi i det nye år kan fortælle, hvordan kundetilfredsheden har bevæget sig”, afslutter Henrik Birch.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen