Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
13. februar 2019

Oliefyr

Billede stort:

Et oliefyr fungerer ved at brænde olie af og derved opvarme vand, som cirkulerer i radiatorer i huset. Oliefyret opvarmer samtidig brugsvand.


Siden 1. juli 2016 har du ikke måttet installere oliefyr i dit hus, hvis du kan få fjernvarme eller naturgas. Regeringen har som mål, at oliefyret er udfaset som opvarmningsform i år 2030


Hvis oliefyret skal udskiftes til anden opvarmningskilde, kan fjernvarme, naturgas, træpillefyr, luft-vand-varmepumpe eller jord-vand-varmepumpe være gode muligheder, da de også bruger et vandbårent system ligesom oliefyret.


Udskiftning til jord-vand-varmepumpe kræve dog et stort grundareal til nedgravning af varmeslanger og er derfor ikke altid muligt.


Hvis du overvejer at konvertere dit gamle oliefyr til en anden varmekilde, er det vigtigt ikke kun at se på de besparelser, det måtte medføre. Du skal også se på husets energimæssige forfatning.

Derefter skal det undersøges, om den varmekilde du ønsker at installere, overhovedet passer ind i husets eksisterende installationer.


Altså skal varmeanlægget passe til dit hus. For eksempel fungerer varmepumper bedst i boliger, som er velisolerede og tætte, har gulvvarme eller opvarmes med forholdsvis store radiatorer. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen