Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
Du er her:
Publiceringsdato
13. februar 2019

El-varme

Billede stort:

El-varme er dyrt. Derfor er det vigtigt, at bygningen er godt isoleret (hulmur, loft/tag og gulv), hvis der bruges el radiatorer, for at spare på energien.


Supplerer din elvarme med en billigere opvarmningskilde, f.eks. luft-luft varmepumpe. Afhængig af varmepumpens ydelsesforhold og husets udformning vil du kunne reducere dit elforbrug til opvarmning med op til 50%.


Ved montering af en solfanger til opvarmning af varmt brugsvand, kan du i sommerhalvåret slukke for din el vandvarmer og spare på energien.


Brug el radiatorer med elektroniske termostater i stedet for mekaniske termostater. Elektroniske termostater er mere præcise og kan reducere elforbruget til opvarmning med op til 10%.


Hvis der er rum i boligen som ikke bruges til hverdag, kan temperaturen sænkes i disse. Det er dog vigtigt at døren holdes lukket til rum med lavere temperatur, for at undgå radiatorer fra andre rum skal bruge energi på at opvarme det.


Nedsat el-afgift
Hvis du har el-varme i din bolig, kan du være berettiget til en reduktion af el-afgiften, som er en del af din samlede el-pris. Reglen gælder alle boligtyper, også sommerhuse, der har fået dispensation til helårsbrug.


Reduktionen i el-afgiften til boliger med el som hovedopvarmningskilde, gælder for alt el-forbrug, der ligger over 4000 kWh/år.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen