Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
19. december 2017

Hvad stiller DU op til? Forbrugervalg til bestyrelserne i SK Forsyning

Billede stort:
Hvad stiller DU op til? Forbrugervalg til bestyrelserne i SK Forsyning

Vil du være med til at tegne fremtiden for SK Forsyning? Så bliv en del af vores bestyrelse.  Her har du indflydelse. Her gør du gavn. Og vi glæder os allerede til at møde dig.


Det er bestyrelsen, der har ansvaret og tegner de store linjer i dit forsyningsselskab. Det er anden gang, forbrugerne kan stille op til SK Forsynings bestyrelser. Det skal vælges to bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter. Fra den 18. december 2017 og frem til og med den 12. februar kan man anmelde sit kandidatur.


Som kunde er du forbundet med os i dagligdagen: Når du åbner for vandhanen, trækker ud i toilettet, tænder for radiatoren og har lys i lamperne. Derfor får du også mulighed for at få indflydelse i vores virksomhed. Men det kræver naturligvis, at du anmelder dit kandidatur.


Medbestemmelse og medansvar
Der skal vælges to forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter. Det er vigtigt at være opmærksom på, at man som bestyrelsesmedlem har pligt til at varetage virksomhedens interesser jævnfør Selskabslovens bestemmelser.


Hvornår foregår det?
Man kan anmelde sit kandidatur fra den 18. december 2017 til og med den 12. februar 2018. Selve afstemningen foregår i perioden 12. marts-2. april 2018. Man kan se alt om, hvad der skal til for at stille op på www.skforsyning.dk


Fakta
Både opstilling og valg foregår elektronisk via www.skforsyning.dk.


Selskabskonstruktion: SK Forsyning er moderselskab for syv datterselskaber: SK Vand, SK Varme, SK Elnet, SK Spildevand, SK Energisalg, SK Gadelys og SK Service.


Det er vigtigt for selskabets ejer, Slagelse Kommune, at der er en fælles ledelse af samtlige selskaber i koncernen. Derfor forudsætter vi også, at du indtræder i bestyrelserne i moderselskabet SK Forsyning og datter­ selskaberne SK Energisalg, SK Gadelys og SK Service.


De nye bestyrelsesmedlemmer indtræder formelt i bestyrelsen på den ordinære generalforsamling i maj 2018.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen