Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
Du er her:
Publiceringsdato
07. november 2017

Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Billede stort:
Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Byggeri af nyt CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov går snart i gang


Der bliver knoklet i Korsør og på Halsskov. Der er trukket fjernvarmerør under havnen, og i øjeblikket lægges der rør langs Tårnborgvej og ved Servicevej. Alt sammen led i forberedelserne til det nye CO2-neutrale fjernvarmeværk, der skal bygges på Halsskov.
 

SK Forsyning er i øjeblikket i gang med en større udbygning med fjernvarmeforsyning på Halsskov. Går alt efter planen vil der være fjernvarme på Halsskov - herunder et nyt varmeværk- når fyringssæsonen går i gang til næste år.
 

”I øjeblikket er vi ved at etablere den forbindelsesledning, som skal forbinde det nye fjernvarmenet på Halsskov med det eksisterende system i Korsør. Det arbejde er godt i gang, som mange sikkert har bemærket”, siger adm. direktør Henrik Birch og fortsætter: ”Lige nu er det dét arbejde, man kan følge i byparken og ved Servicevej”.
 

Fornylig blev der indgået aftale med Slagelse Kommune om køb af grund til varmecentral i Korsør Erhvervspark. Der er tidligere skrevet kontrakt med Euroterm om leveringen af kedelanlægget.
 

Bygeriet af den nye varmecentral er netop sendt i udbud. Arkitektfirmaet Arkicon har tegnet bygningerne. Der er lagt stor vægt på, at det skal være et pænt byggeri, som passer godt ind i omgivelserne. SK Forsyning A/S forventer, at der kan underskrives kontrakt vedr. byggeriet i januar 2018. Første spadestik kan formentlig tages i starten af februar.
 

Fjernvarmekunderne i Korsør kan derfor fra udgangen af næste år se frem til, at fjernvarmen bliver 100 % CO2 neutral og baseret på billige lokale / regionale ressourcer. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen