Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
07. november 2017

Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Billede stort:
Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Byggeri af nyt CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov går snart i gang


Der bliver knoklet i Korsør og på Halsskov. Der er trukket fjernvarmerør under havnen, og i øjeblikket lægges der rør langs Tårnborgvej og ved Servicevej. Alt sammen led i forberedelserne til det nye CO2-neutrale fjernvarmeværk, der skal bygges på Halsskov.
 

SK Forsyning er i øjeblikket i gang med en større udbygning med fjernvarmeforsyning på Halsskov. Går alt efter planen vil der være fjernvarme på Halsskov - herunder et nyt varmeværk- når fyringssæsonen går i gang til næste år.
 

”I øjeblikket er vi ved at etablere den forbindelsesledning, som skal forbinde det nye fjernvarmenet på Halsskov med det eksisterende system i Korsør. Det arbejde er godt i gang, som mange sikkert har bemærket”, siger adm. direktør Henrik Birch og fortsætter: ”Lige nu er det dét arbejde, man kan følge i byparken og ved Servicevej”.
 

Fornylig blev der indgået aftale med Slagelse Kommune om køb af grund til varmecentral i Korsør Erhvervspark. Der er tidligere skrevet kontrakt med Euroterm om leveringen af kedelanlægget.
 

Bygeriet af den nye varmecentral er netop sendt i udbud. Arkitektfirmaet Arkicon har tegnet bygningerne. Der er lagt stor vægt på, at det skal være et pænt byggeri, som passer godt ind i omgivelserne. SK Forsyning A/S forventer, at der kan underskrives kontrakt vedr. byggeriet i januar 2018. Første spadestik kan formentlig tages i starten af februar.
 

Fjernvarmekunderne i Korsør kan derfor fra udgangen af næste år se frem til, at fjernvarmen bliver 100 % CO2 neutral og baseret på billige lokale / regionale ressourcer. 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen