Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
03. november 2017

Kinesisk delegation på besøg hos SK Forsyning

Billede stort:
Kinesisk delegation på besøg hos SK Forsyning

SK Forsyning havde torsdag besøg af en kinesisk delegation fra Wenzhou - Slagelse Kommunes venskabsby.


Wenzhou og Slagelse Kommune har i de senere år arbejdet på at opbygge tætte relationer, som begge kommuner kan drage nytte af. Som led i dette samarbejde havde SK Forsyning torsdag besøg af endnu en kinesisk delegation fra Wenzhou herunder viceborgmesteren.


Hos SK Forsyning fik delegationen en overordnet introduktion til SK Forsyning herunder de forskellige forretningsområder af bestyrelsesformand Ole Drost og adm. direktør Henrik Birch. Efterfølgende var delegationen på besøg på Slagelse Renseanlæg, hvor gæsterne fik en rundvisning på det moderne anlæg. I forbindelse med besøget blev der også lejlighed til at stifte bekendtskab med andre af de teknologier, som SK Forsyning arbejder med. Herunder blandt andet den robot som forsyningen benytter til at analysere spildevandsprøver med samt forsyningensselskabets to brintbiler.


Wenzhou er en by med 9,5 millioner indbyggere, og hvor udviklingen går rigtigt stærk. Der skal derfor i de kommende år foretages store investeringer inden for forsyningsområdet herunder ikke mindst spildevandsrensning.


På besøget blev mulighederne for et tættere samarbejde drøftet og fra begge parter side var der stor interesse for at øge samarbejde. Et område, der vil blive arbejdet videre med i de kommende år. Kineserne kvitterede bl.a. med at invitere SK Forsyning på besøg i Wenzhou.


I SK Forsyning håber man meget, at der kan opbygges et tæt samarbejde bl.a. med det mål at introducere de nyeste danske teknologier for kollegerne i Wenzhou.


På billedet ses fra venstre: Bestyrelsesformand i SK Forsyning Ole Drost, Adm. direktør i SK Forsyning Henrik Birch, Viceborgmester i Wenzhou Hu Ganggao og Direktør i SK forsyning Jan Østerskov.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen