Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
18. september 2017

Nu starter gravemaskinerne for alvor, så der kan komme fjernvarme på Halsskov

Billede stort:
Nu starter gravemaskinerne for alvor, så der kan komme fjernvarme på Halsskov

Det store projekt med at bringe fjernvarme til Halsskov vil nu starte op på flere fronter. SK Forsyning er allerede gået i gang med de forberedende arbejder igennem Byparken. Nu, hvor broløbet er afviklet, kan vi begynde at speede processen op.


Det har været meget vigtigt for os, at vi forsøger at genere trafikken igennem Halsskov mindst muligt.


Det var derfor en stor fordel, da vi fik en aftale med Korsør havn om at lægge de store ledninger på deres matrikel langs Tårnborgvej. Herved undgår vi store omkørsler og massive gener.


Derfra er det muligt at udnytte det tidligere baneareal, som Slagelse kommune overtog, da færgerne blev nedlagt, til videreførelse af ledningerne. Området kendes i dag som Byparken.


”Vi kommer naturligvis til at genere en lang række beboere langs parken, og stierne bliver lukket i en periode, men alternativet var at lægge ledningerne i Tårnborgvej”, siger Anlægschef i SK Forsyning Torben Kofoed og fortsætter: ”Og det ville have givet store udfordringer for trafikken i en lang periode.


Det er klart at vi ikke kommer helt ubemærket igennem parken, og en del beplantning bliver ryddet under forløbet.”

Efter arbejdet retableres stien svarende til det eksisterende forløb. Fra rundkørslen ved Motalavej føres ledningerne under motorvejen via den gamle tilkørsel til Kodakhuset og ud til det kommende halmvarmeværk.


En hovedledning kommer til at køre langs motorvejen bag blokkene på Motalavej helt frem til Fasanhaven, og videre ned ad Halsskovvej. En meget stor del af arbejderne foregår ligeledes uden for vejen, for at genere så lidt som muligt.


SK Forsyning har gennem hele planlægningsforløbet mødt stor velvilje for at lægge ledninger lidt utraditionelt, netop af hensyn til trafikken. Arbejdet vil efter planen tage 12 måneder, og vi er allerede startet i Byparken. Det forventes at næste etape vil ligge i området ved Fasanhaven, og herefter ved rundkørslen ved havnen.


”Den samlede opgave er budgetteret til over 35 mio. kr. og vil forbinde centralen på Gasværksvej med det nye varmeværk til glæde for forbrugerne på begge sider af Korsør nor”, afslutter Torben Kofoed.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen