Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
28. juni 2017

SK Forsyning – flot resultat i kundetilfredshedsmåling

Billede stort:
SK Forsyning – flot resultat i kundetilfredshedsmåling

SK Forsyning har for fjerde gang siden 2012 målt kundetilfredsheden. Resultaterne er flotte. Der er naturligvis et par steder, hvor SK Forsyning kan gøre det endnu bedre, og det vil der blive arbejdet på i det kommende år.

Der blev sendt spørgeskema til mere end 2000 kunder. Der blev stillet spørgsmål i 9 forskellige kategorier. Svarskalaen går fra 1-7, hvor 7 er meget tilfredsstillende og 1 er meget utilfredsstillende. Svar, der ligger mellem 5,1 og 6, er tilfredsstillende. 

Den samlede tilfredshed ligger over gennemsnittet
Der er 6 af de 9 spørgsmålskategorier, som ligger over benchmark, 2 af 9, som ligger på benchmark og 1 af 9, der ligger under.

På spørgsmålet om tilfredsheden alt i alt får SK Forsyning en score på 6,0, hvor benchmark i fht resten af forsyningsbranchen ligger på 5,8. ”Det er vi utroligt glade for”, siger adm. direktør Henrik Birch og fortsætter: ”Det er dejligt at sidde for bordenden i en virksomhed, som kunderne er grundlæggende tilfredse med. Det betyder meget for mig".  


Også formand for bestyrelsen Ole Drost er tilfreds med resultatet: ”Det glæder mig, at vi stadig ligger i front, når det gælder tilfredsheden. SK Forsyning har haft mange gravearbejder. Derfor har vi da været særligt nysgerrige på, hvad kunderne har oplevet i den forbindelse”, siger Ole Drost og fortsætter: ”Vi må bare erkende, at kunderne er blevet generet i forbindelse med større gravearbejder. Og selv om arbejderne er til gavn for forsyningssikkerheden, så kan vi se af tilfredshedsmålingen, at vi skal blive endnu bedre til at kommunikere om graveprojekterne”.

Kendskabet til SK Forsyning kunne være højere, idet virksomheden har fået en score på 4,8 – og altså ikke helt tilfredsstillende. Dog ligger benchmark på 4,5. ”Kendskabet til vores virksomhed ligger trods alt over benchmark”, siger næstformand for bestyrelsen Bodil Knudsen og fortsætter: ”Der er ellers gjort en større indsats på den kommunikative del siden sidste måling – blandt andet med en ny hjemmeside, men den bærer jo ikke hele indsatsen. Vi har imidlertid nye tiltag på vej, og inden ret længe får SK Forsyning en profil på Facebook, som vi venter os meget af”.


Konklusionen på tilfredshedsmålingen er, at der skal skrues endnu mere op for informationsindsatsen, sådan at kunderne oplever, at de kan følge med i projekter og tiltag fra SK Forsyning. Også i de kommende år kommer der en række projekter, som vil få betydning for kunderne – blandt andet skal der installeres fjernaflæste målere, og det betyder, at der kommer en tættere kontakt til alle kunderne.


For yderligere oplysninger kontakt:
Adm. direktør i SK Forsyning: Henrik Birch på tlf: 5836 2519


SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen