Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
18. maj 2017

SK Forsyning lander flot resultat i 2016

Billede stort:
SK Forsyning lander flot resultat i 2016

SK Forsyning har netop afholdt sin ordinære generalforsamling, hvor årsregnskabet for 2016 blev fremlagt og godkendt, og hvor der var genvalg til bestyrelsen.


2016 var et godt år for koncernen. Alle forsyningsområder præsterede tilfredsstillende – både hvad angår drift og anlæg, hvilket et overskud på kr. 75 mio. af en omsætning på kr. 470 mio. vidner om.


”Jeg er meget tilfreds med mit sidste regnskab som administrerende direktør og med at kunne aflevere en rigtig sund virksomhed til min efterfølger” siger Henrik Lundgaard, der efter 11 år overlader roret til Henrik Rosendal Birch den 1. juni.


SK Forsyning har også i 2016 haft et omfattende investeringsprogram – kr. 151 mio. – der primært er gået til at opretholde en høj forsyningssikkerhed og forbedre miljøet. De største projekter har været separatkloakering og etablering af fjernvarme omkring Slots Alléen i Slagelse samt endnu en etape af sommerhuskloakeringen langs Storebæltskysten.


”Også jeg er tilfreds med resultatet for 2016 og hæfter mig især ved, at vi med overskuddet er i stand til at finansiere halvdelen af vores investeringer og samtidig holde taksterne i ro”, siger bestyrelsesformand Ole Drost og slutter: ”Det er bestyrelsens vurdering, at virksomhedens sunde udvikling vil fortsætte de kommende år”.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen