Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
22. juni 2016

Få en sms, når strøm, vand eller varme forsvinder

Billede stort:
Få en sms, når strøm, vand eller varme forsvinder

Få en sms, når der er driftsforstyrrelser

Er du kunde hos os og har adgang til en mobiltelefon, er du som udgangspunkt automatisk omfattet af vores sms-service. Det er en gratis service, vi tilbyder alle vores kunder. Er dit mobilnummer registreret på din adresse i offentlige telefonregistre (f.eks. Kraks) kan vi automatisk trække dit mobilnummer herfra.

Hvis uheldet skulle være ude, og der sker et vandbrud eller lignende i det område, hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om problemet. Du vil også modtage en sms, hvis du er med i tømningsordningen for hustanke, med en besked om tidspunkt for næste tømning.


Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde et mobilnummer, der ikke er registreret på din adresse (f.eks. fordi du har en arbejdsgiverbetalt mobiltelefon eller har hemmeligt nummer), til vores sms-service, kan du gøre det ved at udfylde nedenstående felter. Også hvis du f.eks. har et sommerhus, er vicevært eller af andre årsager ønsker varsler for andre adresser end din bopælsadresse, kan du med fordel tilmelde dig dem med sms-servicen.

Du kan også tilmelde flere mobilnumre til samme adresse.

OBS! Efter du har bekræftet dit mobilnummer med sms-koden, kan du indtaste adressen, du ønsker at tilmelde dig varsler for*.


Varsling på e-mail

Vil du hellere have ovennævnte varslinger på e-mail, kan du blot tilmelde dig dette i stedet. Det gør du i samme formular nedenfor.


Afmelding

Hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt vores sms-service eller e-mailservice, kan du afmelde dig ved at udfylde nedenstående felter. Det kan for eksempel være, hvis du har flere mobilnumre registreret på din adresse, f.eks. børnenes.Tilmeld sms-servicen
Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med tilmeldingen, kan du skrive til kontakt@envafors.dk

Du kan naturligvis også afmelde tjenesten igen.


Vores partner er Blue Idea. Læs mere om Blue Idea

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen