Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
19. november 2015

SK Forsyning undersøger potentialet i at samle sine medarbejdere på én adresse

Billede stort:
SK Forsyning undersøger potentialet i at samle sine medarbejdere på én adresse

SK Forsynings formandskab vil have afdækket potentialet ved at samle de aktiviteter, der i dag er fordelt mellem flere adresser i Slagelse kommune. Der er ikke taget stilling til, hvor et eventuelt nyt domicil skal placeres.


SK Forsyning blev etableret i 2008 som en fusion af Korsør Forsyning, SK-FORSYNING og vand- og spildevandsforsyningerne i Slagelse, Skælskør og Hashøj. Det nye selskabs medarbejdere havde således arbejdspladser, der var spredt over hele kommunen. SK Forsyning fik derfor i 2009 udarbejdet en analyse, der påviste et effektiviseringspotentiale på omkring kr. 7 mio. årligt ved at samle aktiviteterne på én fælles adresse. Samtidig blev en række forskellige placeringer af et sådant domicil analyseret.


”Desværre viste det sig dengang at være politisk ufremkommeligt at drøfte nyt domicil for SK Forsyning, fordi det blev kædet sammen med en samling af kommunens administrative funktioner og dermed lokaliseringen af rigtig mange arbejdspladser”, siger bestyrelsesformand Ole Drost, som var næstformand i SK Forsyning 2008-2014.


”SK Forsyning har i alle årene siden 2008 arbejdet målrettet på at etablere en miljørigtig og stabil forsyning og høste de synergier, der følger af en fusion”, tilføjer næstformand Bodil Knudsen, som var formand i selskabet 2008-2014, og Ole Drost fortsætter: ”Alle de såkaldt lavthængende frugter er efterhånden høstet. Kravene til en fortsat effektivisering bliver imidlertid ikke mindre, og derfor er vi nødt til at se på det uudnyttede potentiale, der ligger i en samling af alle de administrative arbejdspladser. Da det samtidig ser ud til, at planerne om et samlet rådhus er skrinlagt, har vi i formandskabet besluttet – også som følge af drøftelser i bestyrelsen – at vi på et kommende bestyrelsesmøde skal forelægges et opdateret beslutningsgrundlag”, slutter Ole Drost.


Det er planen, at bestyrelsen til foråret kan træffe endelig beslutning om etablering af et fælles domicil samt dets placering.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Bestyrelsesformand Ole Drost, 29 79 70 91 eller adm. direktør Henrik Lundgaard, 58 36 25 16

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen