Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
08. december 2015

ENGROSMODEL – hva’ snakker de om?

Billede stort:
ENGROSMODEL – hva’ snakker de om?

Der kommer nye regler på el-markedet. De nye regler forventes at træde i kraft den 1. april 2016. 

Alle el-kunder får information fra deres el-leverandør i løbet af december.Folketinget har besluttet at forenkle reglerne på el-markedet for at gøre det lidt nemmere for kunderne.


De nye regler, der i branchen kaldes ”Engrosmodellen”, betyder ikke de store ændringer for kunderne. Den samlede el-pris forbliver uændret, og regningen bliver lettere at forstå. Mange kunder er nok ikke klar over det, men i dag er der to selskaber, som sørger for strøm til deres bolig:

  • Netselskabet, som ejer el-nettet, og som er transportør af strømmen frem til    boligerne i det lokalområde, man bor i
  • El-handelsselskabet, som sælger den strøm, kunderne bruger

I nogle tilfælde er de to selskaber dog en del af samme koncern, sådan som det er tilfældet med SK Forsyning, der både har et netselskab og et el-handelsselskab under sig.


”De nye regler forventes at træde i kraft den 1. april 2016, og det kan man jo synes, der er længe til. Imidlertid er det sådan, at el-selskaberne skal informere kunderne senest tre måneder før reglerne træder i kraft, og det er altså inden nytår”, siger Økonomidirektør i SK Forsyning Jan Østerskov og fortsætter. ”Men reglerne vil ikke betyde de store ændringer for kunderne, dog kan vi fremhæve to meget positive ting: Den samlede el-pris forbliver uændret og regningen vil blive lettere at forstå”.


Kunderne kan læse mere om de nye regler i det brev, de modtager meget snart, og der vil endvidere være information at finde på www.skforsyning.dk.


For yderligere information, kontakt venligst: Økonomidirektør Jan Østerskov på tlf: 5836 2506

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen