Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
04. april 2016

Generationsskifte i SK Forsynings ledelse

Billede stort:
Generationsskifte i SK Forsynings ledelse

SK Forsyning A/S’ bestyrelse har på sit netop afholdte møde, accepteret et ønske fra adm. direktør Henrik Lundgaard om en planlagt tilbagetrækning.


Henrik Lundgaard har være adm. direktør siden SK Forsyning blev stiftet ved en fusion af alle de kommunale forsyningsenheder i 2008.


Tilbagetrækningen vil foregå som et generationsskifte, hvor Henrik Lundgaard udtræder af direktionen den 31. maj 2017, og afløses af teknisk direktør Henrik Birch. Herefter er direktionen reduceret til 2 personer, idet Henrik Birch vil varetage den daglige ledelse sammen med økonomidirektør Jan Østerskov.


Henrik Lundgaard vil fra en rolle som konsulent frem til foråret 2018, assistere direktionen således, at den viden og de kompetencer, der er nødvendige for at opretholde den udvikling, SK Forsyning gennemgår i disse år, fastholdes.


Næstformand Bodil Knudsen: ”Jeg er glad for, at vi med denne aftale har fået mulighed for at sikre kontinuiteten i virksomhedens ledelse, og vi ser Henrik Birch som den oplagte person til at videreføre den udvikling virksomheden har gennemgået siden 2008”.


”Det er samtidig ganske passende, at vi med denne aftale, der indebærer en reduktion af direktionen, også gennemfører en effektivisering, der ligger i forlængelse af de tiltag, der er gennemført andre steder i organisationen” slutter SK Forsynings bestyrelsesformand Ole Drost.


For yderligere oplysninger kontakt venligst: Bestyrelsesformand i SK Forsyning, Ole Drost (V), på telefon 29 79 70 91

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen