Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
09. juni 2015

Masser af liv i Korsør

Billede stort:

SK Forsyning lægger rammer til Spildevandsteknisk Forenings årsmøde fredag den 12. juni. I dagene op til mødet ankommer udstillerne med det udstyr, de skal bruge i forbindelse med udstillingen, der foregår på Korsør Renseanlæg. Knapt 140 virksomheder har en stand på udstillingen.


Stort rykind i Korsør i næste uge

Når Spildevandsteknisk Forening (STF) holder årsmøde den 12. juni er det SK Forsyning, som lægger rammer til. Det skal nemlig foregå på Korsør Renseanlæg på Slagelse Landevej. Det er et stort arrangement, og der forventes godt 1200 gæster. Det betyder, at Korsør og omegn vil opleve et stort rykind.


Årsmødeudstillingen på Korsør Renseanlæg, Slagelse Landevej 30 i Korsør er ikke åben for offentligheden, og derfor er det ikke muligt for borgerne at deltage. Når det alligevel er værd at fortælle om årsmødet i medierne, er det dels fordi både borgere og butiksliv i Korsør vil kunne mærke, at byen vokser i nogle dage. Dels vil renseanlæggets naboer ganske givet kunne mærke årsmødet på trafikken – og har man muligheden anbefales det, at man finder en alternativ rute end Slagelse Landevej i tidsrummet kl. 8-10, hvor de fleste af udstillingens gæster ankommer og igen fra kl. 15-16, hvor de fleste tager afsted igen.


136 virksomheder udstiller på 3.100 kvadratmeter
Årsmødet omfatter blandt andet en meget stor spildevandsteknisk udstilling, hvor 136 virksomheder deltager for at vise deres nyeste tiltag frem. ”Størstedelen af spildevandsbranchen deltager. Det er her man mødes for at udveksle faglige inspiration og for at netværke. Det er første gang, STFs årsmøde foregår i det vestsjællandske, og det er derfor også første gang, mødet foregår i SK Forsynings rammer”, siger Vandchef i SK Forsyning Jan Jørgensen og fortsætter: ”Forberedelserne til mødet har stået på i flere år, og netop i disse dage ordner vi i SK Forsyning de sidste opgaver forud for det store rykind på Korsør Renseanlæg”.


Der bliver virkelig fyldt godt op, når de 136 udstillende virksomheder rykker ind med deres stande. De første udstillere dukker op mandag den 8. juni, og torsdag den 11. ankommer de sidste for at sætte stand op på udstillingen. Der vil hele ugen komme lastbiler med udstyr, som skal stilles op.


For yderligere information, kontakt venligst: Driftschef i Vand, Jan Jørgensen på tlf: 5836 2581


Spildevandsteknisk Forening (STF)
STF er en forening for alle, der arbejder med rensning af spildevand. Foreningen blev stiftet i 1972 primært for at fremme den faglige kontakt mellem personer, der arbejder med rensning af spildevand. Næsten alle danske forsyningsselskaber er medlemmer, foruden de private renseanlæg og leverandørerne. Foreningen binder således branchen sammen i ét stort fagligt fællesskab. Foreningen har afholdt årsmøde siden 1977. For yderligere information se: www.stf.dk
 
SK Forsyning
SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyningen, håndterer spildevand samt sikrer gadelys i Slagelse Kommune. SK Forsyning beskæftiger 150 medarbejdere og omsætter netto årligt for ca. kr. 500 mio.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen