Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
Du er her:
Publiceringsdato
01. juli 2013

SK Forsyning sænker prisen på transport af strøm i el-nettet pr. 1. juli

Billede stort:
SK Forsyning er fortsat blandt de billigste el-selskaber på Sjælland!
Prisen på transport af strøm i el-nettet falder fra 40,55 øre/kWh til 36,25 øre /kWh. Hertil skal lægges afgifter til staten på 82,00 øre/kWh samt moms (30,64 øre/kWh).

Det betyder, at den samlede el-netpris falder fra 153,19 øre/kWh til 147,81 øre/kWh begge priser inkl. moms. Årsagen til, at SK Forsyning kan sænke el-netprisen, er, at driften af el-nettet er blevet endnu mere effektiv end tidligere, idet der bruges færre ressourcer på at vedligeholde nettet. PSO-afgiften (Public Service Obligations – altså de offentlige serviceforpligtelser) falder også en smule, nemlig fra 17,90 øre/kWh til 16,10 øre/kWh.

Lav pris på markeds-el fastholdes
Her i tredje kvartal fastholder SK Forsyning den lave pris på markeds-el til kunderne. Siden 1. april i år er prisen på markeds-el faldet fra 49,94 øre/kWh til 42,13 øre/kWh begge priser er inkl. moms. Denne pris fastholdes i tredje kvartal. ”Vanen tro kan el-kunderne også i sommermånederne se frem til meget lave priser på markeds-el. Prisen er noget lavere end på samme tidspunkt sidste år, hvor den lå på 43,60 øre/kWh inkl. moms. De el-forbrugere, som endnu ikke er kunder hos os, kan med fordel indgå en aftale nu”, siger adm. direktør Henrik Lundgaard.

Markeds-el er det el-produkt, vi tilbyder kunderne i vores forsyningsområde, som ikke har indgået en anden form for aftale om levering af strøm – det, der tidligere blev kaldt forsyningspligt. Prisen på markeds-el ændrer sig hvert kvartal.


Hvis man vil sikre sig mod prisstigninger og kende sin el-pris langt ud i fremtiden, er en længerevarende fastprisaftale, f.eks. helt op til ca. 5 år, at foretrække. Se mere information om fastprisaftaler på www.skforsyning.dk


Prisen på markeds-el i Danmark er tæt forbundet med de internationale aktøres forventninger til prisudviklingen på Nord Pool. Det er den nordeuropæiske børs for el, hvor al el til danske forbrugere bliver handlet.
 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen