Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
12. marts 2013

Ny lovgivning omkring forsyningspligt-el

Billede stort:

Ny lov ændrer forsyningspligten på energimarkedet
Ved årsskiftet trådte en ny lov i kraft om forsyningspligt. Fremover skal retten til at levere forsyningspligtig el i et nærmere afgrænset geografisk område i udbud. De nye regler for forsyningspligtbevillinger gælder på el frem til den 1. oktober 2014 og for gas frem til den 30. april 2016. Herefter træder nye regler igen i kraft.

Med loven er to tredjedele af alle bevillinger på el-området og samtlige bevillinger på gasområdet blevet udbudt. Det er første gang at den såkaldte forsyningspligt-el har været i udbud. Tidligere blev forsyningspligten tildelt det selskab, der i forvejen var ansvarlig for el-nettet i et givent område. Men EU-regler og ny lovgivning betyder, at forsyningspligten skal i udbud. De nye regler for forsyningspligtbevillinger gælder på el frem til den 1. oktober 2014. Herefter træder nye regler igen i kraft.

Lovændringen betyder ikke ændringer for SK Forsynings kunder
Er du forsyningspligtkunde hos SK Forsyning, betyder den nye lov ingen ændringer for dig. SK Forsyning forsyningspligt-el kommer først i udbud i 2017. Du kan altså stadig fortsætte med at få el fra os som tidligere – på samme vilkår og til samme pris, og du behøver ikke at foretage dig noget.

Bor du i et andet område, og får du en anden forsyningspligtleverandør end SK Forsyning, kan du stadig få din el os – du skal bare kontakte os, så hjælper vi dig. Du kan kontakte os på telefon 58 36 25 00. Du kan også se vores el-produkter her på hjemmesiden ligesom du naturligvis kan bestille el direkte her på nettet: Bliv kunde


Vil du vide mere om de nye regler, kan du blandt andet finde information hos: Dansk Energi og Energitilsynet


 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen