Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
Du er her:
Publiceringsdato
12. marts 2013

Ny lovgivning omkring forsyningspligt-el

Billede stort:

Ny lov ændrer forsyningspligten på energimarkedet
Ved årsskiftet trådte en ny lov i kraft om forsyningspligt. Fremover skal retten til at levere forsyningspligtig el i et nærmere afgrænset geografisk område i udbud. De nye regler for forsyningspligtbevillinger gælder på el frem til den 1. oktober 2014 og for gas frem til den 30. april 2016. Herefter træder nye regler igen i kraft.

Med loven er to tredjedele af alle bevillinger på el-området og samtlige bevillinger på gasområdet blevet udbudt. Det er første gang at den såkaldte forsyningspligt-el har været i udbud. Tidligere blev forsyningspligten tildelt det selskab, der i forvejen var ansvarlig for el-nettet i et givent område. Men EU-regler og ny lovgivning betyder, at forsyningspligten skal i udbud. De nye regler for forsyningspligtbevillinger gælder på el frem til den 1. oktober 2014. Herefter træder nye regler igen i kraft.

Lovændringen betyder ikke ændringer for SK Forsynings kunder
Er du forsyningspligtkunde hos SK Forsyning, betyder den nye lov ingen ændringer for dig. SK Forsyning forsyningspligt-el kommer først i udbud i 2017. Du kan altså stadig fortsætte med at få el fra os som tidligere – på samme vilkår og til samme pris, og du behøver ikke at foretage dig noget.

Bor du i et andet område, og får du en anden forsyningspligtleverandør end SK Forsyning, kan du stadig få din el os – du skal bare kontakte os, så hjælper vi dig. Du kan kontakte os på telefon 58 36 25 00. Du kan også se vores el-produkter her på hjemmesiden ligesom du naturligvis kan bestille el direkte her på nettet: Bliv kunde


Vil du vide mere om de nye regler, kan du blandt andet finde information hos: Dansk Energi og Energitilsynet


 

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen