Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

kontakt@envafors.dk

Skriv til os

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Du er her:
Publiceringsdato
12. december 2012

Myterne om forsyningsselskaberne blev manet i jorden ved Business Brunch i Slagelse Erhvervsråd

Billede stort:

Mødets overskrift var: "Forsyningsselskaberne er griske og støvede monopoler, som rager til sig på kundernes bekostning - eller er de?"

En stor del af medlemmerne i Slagelse Erhvervsråd var mødt op for at høre mere om, hvordan forsyningssektoren hænger sammen og for at få nogle gode råd til, hvordan de selv kan nedsætte udgifterne til energi.

Adm. Direktør Henrik Lundgaard holdt et indlæg, som i den grad fik manet nogle myter om forsyningsselskaberne og deres monopoler til jorden.

Det er nemlig ikke forsyningsselskaberne, der egenrådigt sætter pris på deres ydelser. Selskaberne er underlagt alverdens lovgivninger, benchmarks, prislofter, etc. Samtidig bliver selskaberne reguleret med hård hånd af myndighederne. Alt dette er ensbetydende med, at langt størstedelen af den pris, kunderne betaler, går direkte i statskassen.

Henrik Lundgaard kunne blandt andet fortælle, at skatter og moms på vand i Danmark er næsten dobbelt så høje, som i Finland, der har det næsthøjeste afgiftsniveau i Europa. På el-siden ser det heller ikke for godt ud. Her udgør skatter og afgifter 70% af prisen.

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen