Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

SK Forsyning er den første virksomhed i Slagelse Kommune, der har indgået en partnerskabsaftale om røgfri arbejdsplads

Billede stort:
SK Forsyning er den første virksomhed i Slagelse Kommune, der har indgået en partnerskabsaftale om røgfri arbejdsplads

Der er netop blevet skrevet under på en partnerskabsaftale mellem SK Forsyning og Slagelse Kommune om at SK Forsyning skal være røgfri arbejdsplads fra 1. januar. 


På billedet ses Adm. direktør i SK Forsyning Henrik Birch og Formand i Forebyggelses- og Seniorudvalget i Slagelse Kommune Ali Yavuz (S), mens de underskriver partnerskabsaftalen.


Aftalen betyder ikke, at virksomheden forbyder sine medarbejdere at ryge, men i stedet at røgfri miljøer fremmes for at få flest muligt til at leve et røgfrit liv. Aftalen indeholder mulighed om tilbud til medarbejderne om gratis rygestopkurser. Fra 1. januar vil arbejdstiden i SK Forsyning blive røgfri, og det betyder, at virksomheden forventer af medarbejderne at de ikke ryger i arbejdstiden – håbet er naturligvis, at de slet ikke ryger på noget tidspunkt.

Derfor er første rygestopkursus afholdt hen over efteråret i SK Forsyning – og ni medarbejdere har været igennem og holder sig stadig røgfri. Det er vi meget stolte af i SK Forsyning. I starten af det nye år vil andet kursus løbe af stablen, hvor vi håber på, at de sidste rygere melder sig, så de også kan få et sundere og røgfrit liv.


Certifikat - Partner i Røgfrit Slagelse


Publiceringsdato
11. december 2019
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen