Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Billede stort:
Snart CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov

Byggeri af nyt CO2-neutralt fjernvarmeværk på Halsskov går snart i gang


Der bliver knoklet i Korsør og på Halsskov. Der er trukket fjernvarmerør under havnen, og i øjeblikket lægges der rør langs Tårnborgvej og ved Servicevej. Alt sammen led i forberedelserne til det nye CO2-neutrale fjernvarmeværk, der skal bygges på Halsskov.
 

SK Forsyning er i øjeblikket i gang med en større udbygning med fjernvarmeforsyning på Halsskov. Går alt efter planen vil der være fjernvarme på Halsskov - herunder et nyt varmeværk- når fyringssæsonen går i gang til næste år.
 

”I øjeblikket er vi ved at etablere den forbindelsesledning, som skal forbinde det nye fjernvarmenet på Halsskov med det eksisterende system i Korsør. Det arbejde er godt i gang, som mange sikkert har bemærket”, siger adm. direktør Henrik Birch og fortsætter: ”Lige nu er det dét arbejde, man kan følge i byparken og ved Servicevej”.
 

Fornylig blev der indgået aftale med Slagelse Kommune om køb af grund til varmecentral i Korsør Erhvervspark. Der er tidligere skrevet kontrakt med Euroterm om leveringen af kedelanlægget.
 

Bygeriet af den nye varmecentral er netop sendt i udbud. Arkitektfirmaet Arkicon har tegnet bygningerne. Der er lagt stor vægt på, at det skal være et pænt byggeri, som passer godt ind i omgivelserne. SK Forsyning A/S forventer, at der kan underskrives kontrakt vedr. byggeriet i januar 2018. Første spadestik kan formentlig tages i starten af februar.
 

Fjernvarmekunderne i Korsør kan derfor fra udgangen af næste år se frem til, at fjernvarmen bliver 100 % CO2 neutral og baseret på billige lokale / regionale ressourcer. 

Publiceringsdato
07. november 2017
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen