Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Kloakering af Stibjerg Huse og Knivkær Strand

Billede stort:
Kloakering af Stibjerg Huse og Knivkær Strand

Kort om projektet:

Slagelse kommune har med udgangspunkt i gældende spildevandsplan besluttet at de resterende større ukloakerede sommerhusområder skal spildevandskloakeres i planperioden. De 2 områder Stibjerg Huse og Knivkær strand er planlagt spildevandskloakeret i 2020.

 

Status Covid-19

SK forsyning er ligesom mange andre virksomheder gået i Covid-19 beredskab. Det betyder konkret at alle medarbejdere der ikke indgår i vores driftsberedskab nu arbejder hjemmefra, foreløbig de næste ca. 14 dage med de begrænsninger det nu medfører. SK Forsynings hovednummer (5836 2500 ) må kun anvendes til akutte driftsproblemer.  

For kloakeringsprojektet betyder det at SK forsynings medarbejdere der er tilknyttet projektet alle arbejder hjemmefra. Det vil være muligt at træffe os pr. mail, eller telefon ( fastnetnumrene er viderestillet til vores mobiler) på nedenstående.

Anders Florup: Email: afn@skforsyning.dk  - telefon 5836 2566

Kim Larsen: E-mail: kil@skforsyning.dk    telefon - 5836 2568

Anne Line Hansen E-mail: alh@skforsyning.dk – telefon 5836 2646

 

Status for projektet (opdateret 16. marts)

Vi vil så vidt det er muligt forsøge at holde projektet i gang, men vi beder om jeres forståelse for ændringer i den kommende periode da det er en helt ukendt situation som ingen pt. kender de fulde konsekvenser af.

Vi har i februar/marts er arbejdet  på fuldt tryk med placeringerne af skelbrønde. Vi til dato fået ca. 60 henvendelser omkring placering af skelbrønd så mine kollegaer Anne Line  og Kim har brugt en god del tid på et kigge på disse. Der er enkelte ejendomme v. Stibjerg Huse (Tværager og Vinkelager) som endnu ikke  har fået brev omkring skelbrøndsplacering. Pga. Covid-19 vil disse blive kontaktet pr. telefon, mail eller brev i denne eller næste uge.


Vi har nu haft graveopgaven i udbud og vi forventer at kontrakten med graveentreprenøren falder på plads i denne uge.   Vi forventer at have valgt pumpeleverandør i næste uge hvis alt går vel.


I de kommende uger vil vi sammen med entreprenøren detailplanlægge opgaven, og få fastlagt en detail tidsplan med angivelse af hvornår vi forventer at arbejde på de enkelte områder/veje.

 

Inden anlægsarbejdet startes op løbet af foråret vil vi også foretage en fotoregistrering af alle ejendommene. Dette vil formentlig ske i den kommende periode, formentlig med særlige forholdsregler i forhold Covid-19.Vi sender særskilt brev (til jeres bopælsadresse)  omkring denne fotoregistrering, således alle bliver informeret.  Sammen med brevet om  fotoregistreringen vil I modtage en varsling i henhold til byggelovens paragraf 12.  Det er ikke så farligt som det lyder. Når vi graver i nærheden af jeres hus er det et krav fra vores forsikring at vi har foretaget denne varsling og lavet fotoregistrering. Yderligere info vil fremgå af brevet.  

 

Tidsplan:

Udbruddet af Covid-19  gør at der lige nu er kommet lidt flere ubekendte faktorer ind som kan påvirke projektet, specielt tidsplanen. Så nedenstående skal tages som vejledende.  

Som det ser ud lige nu planlægger vi at starte op med at etablere byggeplads umiddelbart efter påske, hvorefter gravearbejdet startes op i de efterfølgende uger.  Vi er pt. i dialog med vores entreprenør om vi starter gravearbejdet op både i Stibjerg Huse og Knivkær Strand efter påske, eller vi starter med et af stederne.  Dette får vi formentlig afklaret i løbet af de næste uger sammen med entreprenøren når vi laver detailtidsplanen.

 

Tillæg til Spildevandsplanen

I den sidste status(fra 6. februar) blev der skrevet en del omkring tillægget til spildevandsplanen. Siden sidst har tillægget været igennem udvalg og byråd for endelig godkendelse. Tillægget blev endeligt godkendt af byrådet d. 24. februar.

Hvis man er nysgerrig kan byrådets beslutning ses via link nedenfor. Det er sågar muligt at se video af debat/beslutningen da alle byrådsmøder videofilmes også via nedenstående link.

Byrådet: https://www.slagelse.dk/politik/byraadet

 

Infomøde 

I Forbindelse med projektet blev der d. 2. dec. 2019 infomøde om projektet og Sl. kommunes tillæg til spildevandsplanen.


Præsentationsmaterialet og spørgsmål/svar  fra infomødet:

Præsentation infomøde 2. dec.

Infomøde 2.dec spørgsmål/svar


Er der spørgsmål til projektet eller tillægget kan følgende kontaktes:

Spørgsmål vedr. tillæg til spildevandsplan -  Nikolaj Mikkelsen, Slagelse Kommune tlf. 58 57 34 64 e-mail - nimik@slagelse.dk

Spørgsmål vedr. kloakprojektet -  Anders Florup, SK Forsyning tlf. 58 36 25 660 e-mail - afn@skforsyning.dk

 
Publiceringsdato
18. december 2019
Job hos SK Forsyning:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Til toppen