Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
StillingBillede:
Kontormøde unge
Stilling Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist: 15-12-2021
Stilling navn:

Kontorelev med speciale i økonomi

StillingKortBeskrivelse:
Har du flair for tal og ønsker du en bred økonomiuddannelse i en forsyningsvirksomhed i stor udvikling? Er du imødekommende og selvstændig – og kan du holde mange bolde i luften på én gang? Hvis ja, er du måske vores nye økonomielev.
Stilling fuld beskrivelse:

Som økonomielev hos SK Forsyning, vil du blive tilknyttet vores økonomiafdeling med 7 ansatte. Hos os, vil du blive en del af alle aspekter af økonomiafdelingen, så som debitor-kreditor konteringer, afstemninger og lignende. I takt med dine øgede kompetencer og erfaring, vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder hos os.


Kvalifikationer

Som person er du udadvendt, målrettet og ambitiøs. Du er nysgerrig på at lære nyt, er ansvarsbevidst og ikke bange for at tage fat. Hos SK Forsyning sætter vi teamwork og et godt arbejdsmiljø højt. Det er derfor vigtigt, at du er mødestabil, engageret, udadvendt, tillidsskabende og nem at samarbejde med.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har gode IT-kompetencer og har kendskab til MS Office pakken på brugerniveau
 • Har lyst til at arbejde i et team
 • Kan følge dine opgaver til dørs og overholde deadlines
 • Er struktureret og analytisk indstillet

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i SK Forsyning således, at du får et godt indblik i, hvordan forsyningen hænger sammen og hvad dine opgaver præcist bidrager med. 


Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling på 37 timer med flexordning
 • En velkoordineret elevuddannelse med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Mange hyggelige personalearrangementer, løbeklub m.m.
 • En attraktiv kantine- og frugtordning, samt fri kaffe, the og kakao
 • Løn, pension og fritvalgskonto efter overenskomst mellem HK og Dansk Industri (DI)
 • En arbejdsplads med nye store, lyse lokaler og åbent kontormiljø

For at komme i betragtning til stillingen, skal du have bestået eller forvente at bestå en af følgende grunduddannelser:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HTX eller HF inkl. 5 ugers EUS grundforløb for studenter
 • HG grundforløb/HGS med kvalifikationer indenfor kontoruddannelsen

Hvis du er fyldt 25 år, skal du derudover have foretaget en realkompetencevurdering hos en erhvervsskole, som skal vedhæftes i din ansøgning, når du søger stillingen.

Vil du vide mere?
Så skynd dig at ringe til Ajdin Behlic på tlf. 5836 2515.


Ansøgning
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis til Ajdin Behlic på mail: ajb@skforsyning.dk senest den 15. december 2021. Vi indkalder løbende til samtale. Hvis du er færdig med dit skoleophold, er der ansættelse snarest muligt. Bliver du færdig til sommer og ser dig som vores nye elev, er der ansættelse senest den 1. august 2022.


Om SK Forsyning

SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed med ca. 130 medarbejdere, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyning samt håndterer spildevand og gadelys i Slagelse Kommune. Få mere information på www.skforsyning.dk.

SK Forsyning ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge den ledige stillinger. SK Forsyning er herudover en røgfri arbejdsplads med adresse på Nordvej 6 i Slagelse.

Hvem er vi?
Hvem er vi?
SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed med ca. 130 medarbejdere, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyning og håndterer spildevand og gadelys i Slagelse Kommune. Koncernen omfatter 9 selskaber.
Opbevaring af dine personoplysninger
Opbevaring af dine personoplysninger

Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på + seks måneder, hvorefter de slettes. En uopfordret ansøgning opbevares i maksimalt seks måneder, hvorefter den slettes. Du kan læse mere om vores behandling af informationer i dokumentet her: Privatlivspolitik for jobansøgere

Job hos SK Forsyning:

SK Forsyning støtter KNÆKCANCER 2021
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen