Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Man-tors 08-18:00

Fredag 08-13:00

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

Indtast søgeord
StillingBillede:
ArbejdeKontor med mobil SKF
Stilling Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist: 10-12-2021
Stilling navn:

HR-konsulent med fokus på overenskomstforhold til multiforsyningsvirksomhed

StillingKortBeskrivelse:

Kunne du tænke dig at være med at til forme dit eget job i en multiforsyningsvirksomhed, hvor udviklingen går rigtig stærkt? Vi ser lige nu ind i etablering af samarbejde med en af vores naboforsyninger.

For at understøtte både den nuværende og den fremtidige organisation, opretter vi en ny stilling som HR-konsulent, der kan være med til styrke vores fokus på overenskomstforhold og samtidig få struktureret og strømlinet den administrative del af HR.

Stilling fuld beskrivelse:

Opgaver:

På den korte bane vil en væsentlig arbejdsopgave være indenfor HR-jura med administration af overenskomstforhold herunder gennemgang af den nuværende håndtering af overenskomsterne.


På den lidt længere bane vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor følgende områder:


HR-jura:

  • Administration af overenskomstforhold
  • Indhentning, administration og rådgivning om gældende og ny lovgivning på HR-området (f.eks. ferielov og arbejdsret mm.)

HR-administration:

  • I samarbejde med vores lønbogholder supportere vores medarbejdere vedrørende spørgsmål til løn, pension, sundhedsforsikring mm.
  • Udvikling af medarbejderkompetencer
  • Personaleadministration, herunder ansvar for kontrakter og koordination af MUS-processer og opfølgning herpå
  • Vedligeholdelse af personalehåndbog 
  • Faglige personalearrangementer

Rekruttering:

  • Forestå den administrative del af rekrutteringsprocessen (udarbejdelse af stillingsopslag, bistå de respektive afdelinger med screening af ansøgere mm.)
  • Stå for koordination af on-boarding/exit og udvikling af processer i forbindelse hermed

Faglige kompetencer

Du har teorien i orden og vil være med til – parallelt med din egen udvikling – at skabe resultater for koncernen. Du har derfor formentlig en HR-uddannelse på minimum bachelor niveau, men det tæller allermest, at du har praktisk erhvervserfaring - især indenfor overenskomstområdet.


Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig og analytisk. Du kan bevæge dig i de overordnede rammer såvel som helt ned i detaljen, og du er villig til at yde en ekstra indsats for at nå i mål. Du har lidt af et iværksættergen, der betyder, at du synes, det er spændende selv at være med til at udvikle vores HR-funktion, men du elsker også struktur, så du kommer i mål med udviklingen.


Derudover er det vigtigt, at du er teamorienteret og god til at kommunikere og samarbejde på mange forskellige niveauer i en organisation.


Vi tilbyder til gengæld

Ansættelse i en spændende forsyningsvirksomhed i rivende udvikling sammen med ca. 130 engagerede og kompetente kollegaer, der stiger til godt 200 ved det kommende samarbejde med en naboforsyning.


Stillingen er nyoprettet. Derfor har du stor mulighed for – med udgangspunkt i de stillede opgaver - selv at præge og udvikle stillingens indhold.


Brug for mere info?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Margit Jensen på tlf. 2495 7810 eller maj@skforsyning.dk


Ansøgning

 Vi afholder løbende samtaler, og rekrutteringsprocessen afsluttes når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt og allersenest den 10. december til Økonomichef Margit Jensen på: maj@skforsyning.dk 


Hvem er vi?

SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyning også håndterer spildevand og gadelys i Slagelse Kommune. Koncernen omfatter 8 selskaber. 

Hvem er vi?
Hvem er vi?
SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed med ca. 130 medarbejdere, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyning og håndterer spildevand og gadelys i Slagelse Kommune. Koncernen omfatter 8 selskaber.
Opbevaring af dine personoplysninger
Opbevaring af dine personoplysninger

Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på + seks måneder, hvorefter de slettes. En uopfordret ansøgning opbevares i maksimalt seks måneder, hvorefter den slettes. Du kan læse mere om vores behandling af informationer i dokumentet her: Privatlivspolitik for jobansøgere

Job hos SK Forsyning:

SK Forsyning støtter KNÆKCANCER 2021
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen