Drift
Drift

gadelys-ikon-menu-side

Problemer med gadelyset? 

Du kan fejlmelde det her på siden Giv et Praj

Kontakt
Kontakt

Kontakt SK Forsyning

Tlf. 58 36 25 00

Telefontider:

Mandag-torsdag 8-17

Fredag 8-13

info@skforsyning.dk

Skriv til os her

SK Forsyning
SK Forsyning
Info


BEMÆRK Du kan altid skrive til os, hvis vi ikke er til at træffe på telefon. Klik her.
Indtast søgeord

Stilling Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist: 15-02-2023
Stilling navn:

Dynamisk og dedikeret økonomimedarbejder/controller

StillingKortBeskrivelse:
Er du generalist inden for økonomi og regnskab? Er du klar på en stilling i en økonomiafdeling med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling? Trives du med en at skulle udfylde en bred rolle inden for økonomi i en spændende branche med fokus på miljø og grøn omstilling? Så er dette måske jobbet for dig?
Stilling fuld beskrivelse:

En af vores nuværende økonomimedarbejdere går på pension, og samtidig har vi efter sammenlægningen af NK-Forsyning og SK Forsyning i Envafors en masse spændende opgaver, der venter på at blive løst. Du vil dermed få stor mulighed for at være med til at sætte dit præg på opgaveløsningen i den nye fælles administration.


Spændende hverdag med varierende opgaver

Du vil som økonomimedarbejder/controller indgå i vores økonomiteam, der består af 10 personer. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i en bred vifte af opgaver.


Dine primære arbejdsopgaver vil blive at:

  • være en del af teamet omkring løsning af de daglige opgaver i økonomiteamet.
  • deltage i bogføring, opfølgning og controlling på anlægsprojekter – koncernen har anlægsarbejde for mere end 500 mio.kr. om året.
  • bidrage til den finansielle del af lagerstyring – herunder afstemninger og vedligeholdelse af priser.
  • deltage i udarbejdelse af månedsrapportering, forecast og budgetter.
  • udarbejde ad hoc-analyser herunder KPI’er.

Du vil desuden få mulighed for at arbejde med yderligere controlling- og projektopgaver i forbindelse med den fortsatte udvikling af økonomiområdet.


Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse og mindst 5 års erhvervserfaring inden for regnskab og økonomi. Vigtigst er det, at du har erfaring med månedsrapporteringer og afstemninger, og at du har en solid erfaring med de fleste funktioner i en økonomiafdeling, så du håndterer både de daglige opgaver som mere komplekse problemstillinger.


Du har flair for IT og er en habil bruger af Excel.


Personlige kompetencer

Som person er du:

  • struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne.
  • kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.
  • god til at overholde deadlines og mestrer at have mange bolde i luften på en gang.
  • forandringsparat – og håndterer forandringer fleksibelt og løsningsorienteret i samspil med resten af organisationen.

Derudover er det vigtigt, at du er en teamplayer, der motiveres af at skabe resultater i samarbejde med dine kollegaer, er god til at kommunikere og samarbejde på mange forskellige niveauer i en organisation.


Vi tilbyder til gengæld

Engagerede og dygtige kollegaer med en ambition om at skabe de bedste forudsætninger for driften af forsyningsområderne. Du kan forvente en ambitiøs faglighed og en uhøjtidelig omgangstone.


Du bliver dermed en del af en spændende og travl arbejdsplads, som er i rivende udvikling, hvor vi lægger vægt på at give gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, men som også giver et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for planlagte hjemmearbejdsdage.


Vi har en aktiv personaleforening og en god kantineordning.


Vil du vide mere om indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende leder af Økonomi Ajdin Behlic på telefonnummer 58 36 25 15.


Ansøgning

Vi har brug for dig, så send din ansøgning med det samme – men senest 15. februar 2023. Ansøgning sendes til Ajdin Behlic på ajb@skforsyning.dk.

Hvem er vi?
Hvem er vi?
Envafors er et nyt fælles serviceselskab stiftet d. 25. maj 2022 i et samarbejde mellem NK-Forsyning og SK Forsyning.

SK Forsyning og NK-Forsyning er begge kommunalt ejede multiforsyningsselskaber med mere end 100 års erfaring. Vi varetager vores kunders interesser inden for produktion, service og administration af forsyning inden for vand, spildevand, el og gadelys. SK Forsyning arbejder desuden med varme og energihandel.

NK-Forsyning-koncernen består af 4 selskaber, mens SK Forsyning-koncernen består af 7 selskaber, udover det fælles serviceselskab Envafors. De to koncerner omsætter til sammen for ca. 800 mio. kr. og har i alt ca. 200 medarbejdere, der holder til på Nordvej 6 i Slagelse, samt på Ærøvej 2 og Ved Fjorden 18 i Næstved.
Opbevaring af dine personoplysninger
Opbevaring af dine personoplysninger

Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på + seks måneder, hvorefter de slettes. En uopfordret ansøgning opbevares i maksimalt seks måneder, hvorefter den slettes. Du kan læse mere om vores behandling af informationer i dokumentet her: Privatlivspolitik for jobansøgere

SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man.-tors.
08-17.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til af siden toppen