Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Fjern-Maalere-Info

Fjernaflæste målere

skforsyning-logo-2017

Fjernaflæste målere

Nu sætter vi fjernaflæste målere op hos alle vores kunder. Det gælder for både el, vand og varme.

Når målerne er fjernaflæste, vil du få helt nye muligheder. Læs mere om disse her på sitet.

Det bliver lettere at være kunde

Tekst 2:

Folketinget har besluttet, at alle el-kunder i Danmark skal have fjernaflæste el-målere inden udgangen af 2020. I SK Forsyning går vi et skridt videre – nemlig ved også at skifte vand- og varmemålere til fjernaflæste. Derfor skifter vi ca. 56.000 målere, fordelt hos kunder i hele Slagelse Kommune. 


Udskiftningen starter i efteråret 2017 og afsluttes med udgangen af 2018.Med de nye, fjernaflæste målere får du nem adgang til dit aktuelle forbrug, statistikker og rapporter, historisk forbrug samt tidligere regninger, m.m. Det betyder, at det bliver meget nemmere for dig at følge direkte med i dit forbrug.

  • Du får lettere ved at overskue, styre og spare på dit forbrug, fordi du får direkte adgang til dit aktuelle timeforbrug
  • Når afregning på timebasis på el indføres, får du mulighed for at flytte dele af dit forbrug til tidspunkter, hvor el-nettet ikke er så belastet, og hvor priserne oftest er lavest
  • Du slipper for at aflæse og indrapportere dit forbrug, også hvis du flytter eller skifter el-leverandør
Overskrift H3:

Sådan foregår det

Tekst 3:

Du får et brev fra SK Forsyning ca. en måneds tid før, målerne hos dig skal skiftes. I brevet fortæller vi dig om udskiftningen og om, hvilke ting du skal hjælpe os med så målerne kan skiftes med færrest mulige gener.


Omkring 14 dage før udskiftningsdatoen vil du modtage et brev fra Eltel Networks, som er den entreprenør, der i praksis foretager udskiftningen på vores vegne. I dette brev får du blandt andet at vide, hvornår montøren kommer på besøg.


Du kan selv ændre tidspunktet for udskiftningen

Hvis tidspunktet passer dårligt, kan du selv booke en ny tid. Vælg et nyt tidspunkt for udskiftning af målere


Har du spørgsmål til udskiftningen af målerne?

Er du velkommen til at kontakte SK Forsyning på maalerskift@skforsyning.dk

Fokusboks 1 - farvet baggrund:

Har du fået et brev om målerudskiftning?
Det er firmaet Eltel Networks, der står for selve udskiftningen af målerne på vores vegne, og de sender dig et brev med den præcise dato ca. 14 dage før udskiftningen. 

De nye målere, der bliver sat op hos dig, er fjernaflæst  inden for kort tid, og du vil i løbet af få dage kunne se dit forbrug time for time ved at logge på Mit Forbrug hos SK Forsyning:  skforsyning.dk/kundeservice/mit-forbrug eller via app’en SK Forsyning, som du kan hente der, hvor du plejer at hente dine apps.

Fokusboks 2 - farvet baggrund:
Billeder (roterende):
Dine el-, vand- og varmemålere skal skiftes. Se hvordan det foregår her:
Quick links
Download Nyhedsarkiv FAQ
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen