Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
SK-Logo-2021

Tilmeld dig nu og få rabat

Områdebillede:
Tilmeld dig nu med kampagnerabat
Områdebillede Tekst til detaljevisning:

Allerede nu kan du tilmelde dig fjernvarmen og endda få vores kampagnepris og dermed en rabat på 15.000 kr. Det betyder, at du kun skal betale 10.000 kr. for tilslutningen til fjernvarmen og reetablering af din have/indkørsel. Kampagnerabatten gælder kun, indtil vi starter udgravningen på din vej.


Derudover skal du beregne ca. 28.500 kr. inkl. moms til at få fjernet dit gamle gasfyr og til køb og installation af dit nye fjernvarmeanlæg. Betaling herfor sker direkte til VVS’eren, du vælger. Håndværkertimerne udgør 60% af tilslutningsprisen (både nedtagning af gasfyr og tilslutning af nyt fjernvarmeanlæg), som du derfor kan trække fra på selvangivelsen. 


Lige nu planlægger vi, hvordan og hvornår udrulningen af fjernvarmen skal ske. Det er dog en forudsætning for udvidelsen, at mindst 40 procent af boligerne tilmeldes fjernvarmen – ellers kan udvidelsen ikke løbe rundt. Derfor vil vi bede dig om helt uforpligtigende at tilkendegive, om du er interesseret i, at din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 


Af hensyn til planlægningen har vi brug for, at du enten tilmelder dig eller giver os en uforpligtende indikation fra dig, uanset om du er interesseret eller ej. 


Hus med fjernvarme tilmeld

Områdebillede tekst:
Tilmeld dig nu og få rabat
Hent en anden nyhed:
Aflangt billede Overskrift
Gode spareråd
Aflangt billede tekst
Det behøver ikke at være så svært at spare på vandforbruget. Klik på billedet og se gode enkle råd som kan være med til at reducere din vandregning og skåne miljøet.
Aflangtbillede_og_Link
Gode spareråd
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen