Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
SK-Logo-2021

Nem, billig og miljørigtig varme

Områdebillede:
Nem, billig og miljørigtig varme
Områdebillede Tekst til detaljevisning:

I dag bliver fjernvarmen fra SK Forsyning produceret på halm, træflis og solvarme. Dermed er hele varmeproduktionen til Korsør og Halsskov 100% CO2-neutral. Og det er vi stolte af. 


Desuden er fjernvarmeprisen en af de billigste i Danmark. Faktisk kan et typisk hus spare 19% på varmeregningen ved at skifte naturgassen ud med fjernvarme fra SK Forsyning.


Vi har lavet en simpel beregner, der kan give dig en idé om, hvad et skift fra naturgas til fjernvarme kan betyde for dig og dit hus, rent økonomisk. Beregneren er vejledende. Derfor kan den faktiske beregning på en konkret ejendom potentielt give et andet resultat.

Den beregnede besparelse forudsætter et uændret forbrugsmønster - vores erfaring er, at forbrugsmønsteret ændrer sig med fjernvarme, da den billige fjernvarmepris ofte får boligejere til at skrue mere op for varmen for bedre komfort.


Klik og beregn

Områdebillede tekst:
Nem, billig og miljørigtig varme
Hent en anden nyhed:
Aflangt billede Overskrift
Gode spareråd
Aflangt billede tekst
Det behøver ikke at være så svært at spare på vandforbruget. Klik på billedet og se gode enkle råd som kan være med til at reducere din vandregning og skåne miljøet.
Aflangtbillede_og_Link
Gode spareråd
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen