Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo

Fjernvarme er nemt

Områdebillede:
Fjernvarme er nemt
Områdebillede Tekst til detaljevisning:

Skru op og ned på termostaten. Det er stort set det eneste, du skal gøre, når du har fået fjernvarme i huset. Hjemme hos dig passer fjernvarmen sig selv, og det er dit lokale fjernvarmeværk, der sørger for, der altid er varme og varmt vand. Ingen pasning af fyret, ingen håndtering af brændsler, ingen skorstensfejning.


Inden døre giver fjernvarmen også en stabil og behagelig varme uden lugtgener. Det er nemt for dig - og det gør Danmark grønnere.
Knapt 60% af fjernvarmen er  grøn
 

Fjernvarme er et effektivt distributionssystem, der bringer varme ud til dig og de andre kunder, som hænger fast på nettet. Det betyder, at fjernvarmen ikke er afhængig af enkelte brændsler, men kan benytte mange, forskellige miljøvenlige energikilder.
 

I disse år betyder det, at stadig flere får miljøvenlig varme fra solen, vinden, biomasse og sågar jordens indre i deres radiatorer. I dag er fjernvarmen 58 % grøn, og i 2035 er målet 100 %.
 

Selv når man sammenligner fjernvarmen med de populære jordvarmepumper, er fjernvarmen i langt de fleste tilfælde både billigst og mest grøn. Det skyldes, at jordvarmepumpen ikke kun henter varmen fra jorden. Den bruger også el, og samtidig er det dyrt at etablere anlægget derhjemme.
 

Mange flere kan få fjernvarme
I dag er det ca. 64 % af danskerne, der har fjernvarme, men målsætningen er 75 %. SK Forsyning udbygger hele tiden fjernvarmeområderne, og det betyder, at flere og flere kan komme med på fjernvarmen.
I vores område bliver fjernvarmen producerer på vores biomassefyrede værker forskellige steder i Slagelse og Korsør byer. Vi producerer på halm og flis fra lokale leverandører.


Fjernvarme skal transporteres ud til dig og de andre varmekunder i højisolerede rør, og de er dyre at grave ned. Derfor er der steder, hvor det vil være alt for dyrt at lægge fjernvarme – for eksempel i et tyndt befolkede områder med langt til nærmeste fjernvarmeværk.
 

Områdebillede tekst:
Fjernvarme er nemt
Hent en anden nyhed:
Aflangt billede Overskrift
Gode spareråd
Aflangt billede tekst
Det behøver ikke at være så svært at spare på vandforbruget. Klik på billedet og se gode enkle råd som kan være med til at reducere din vandregning og skåne miljøet.
Aflangtbillede_og_Link
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-Tors
8-18.00
Fredag
8-13.00
Du er her >
Til toppen